|

Administratief medewerker, 0,6 FTE (regulier)

Solliciteer nu!
Administratief medewerker, 0.6 FTE (regulier)
Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Ben jij een administratieve duizendpoot? Ga dan aan de slag als administratief medewerker op het Olympus College!

WAT GA JE DOEN?
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle administratieve werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd worden. Je verwerkt de financiële administratie, stelt rapportages op, draagt zorg voor de verwerking en mutatie van leerling gegevens, zorgt voor de examenverwerking en voor de correspondentie met ouders en leerlingen. Daarnaast ondersteun je het hoofd van de administratie/applicatiebeheerder en waar nodig help je met receptiewerkzaamheden

WIE BEN JIJ?
Je bent dynamisch en stressbestendig;
Je bent flexibel en breed inzetbaar;
Je hebt ervaring en affiniteit met financiële administratie.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?
 • ‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’
 • ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’
 • ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
 • ‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’
OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een contract van 0.6 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 4 of 5 (minimaal € 1.826,- bruto per maand en maximaal € 2.659, - bruto per maand).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder. 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol uit te voeren heb je ervaring in het werken met Magister, Afas en Excel. Je bent beschikbaar op maandag en vrijdag, de derde dag is in overleg.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 1 juli. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal medio juli plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl  Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Emelie Masselink, hoofd administratie. Emelie is bereikbaar op 026-3202703 of per mail via e.masselink@olympuscollege.nl

Alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Solliciteer nu!
Deadline
woensdag 30 juni 2021
Contactpersoon
Emelie Masselink
School
Olympus College
Functie
Administratief Medewerker
Opleidingsniveau
MBO
FTE
0,6 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Olympus College Olympus, 11, 6832 EL, Arnhem
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'