|

Docent Engels 1e en/of 2e graad, 0,8 FTE (vervanging)

Docent Engels 1e graad, 0,8 FTE (vervanging)
Voor het Liemers college, locaties Heerenmäten en Landeweer, zijn wij op zoek naar een gedreven en zelfstandige docent Engels. Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Engelse lessen geven! Ben je eerstegraads bevoegd? Dan kun je lessen verzorgen aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo op Heërenmaten (0.6 FTE). Daarnaast ben je mentor van een 5 vwo-klas. Je kunt je baan uitbreiden tot 0,8 FTE met uren op onze locatie Landeweer. Ben je alleen tweedegraads bevoegd, dan kun je lessen geven aan onze leerlingen in het vmbo op locatie Landeweer (0.2 FTE). Lesgeven doe jij in een wisselende stijl en didactiek. Je weet onze leerlingen te boeien en in beweging te houden. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Over het Liemers College
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden je per 1 december 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract van 0,8 FTE. Voor de duur van de vervanging(verwacht 11 april)
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.822,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO-VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband)
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vervullen ben je in bezit van een eerstegraads (0,6FTE) of tweedegraads bevoegdheid Engels (0,2 FTE). Je hebt ervaring met les geven aan de bovenbouw en werkt zelfstandig.

Ben je alleen geïnteresseerd om op 1 van de locaties te werken? Geef dit dan aan in je sollicitatiebrief.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 1 november 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek (week 44).

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider Babette van Weelden. Babette is he beste te bereiken op 06 47488776

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl

EN VERDER
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
maandag 1 november 2021
Contactpersoon
Babette Weelden, van
School
Liemers College Heerenmaten, Liemers College Landeweer
Functie
Engels
Opleidingsniveau
1e of 2e graads

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Liemers HE algemeen Heerenmäten, 6, 6904 GZ, Zevenaar
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'