Wie zoeken wij?

Met regelmaat hebben wij vacatures. Voor onderwijzend personeel, afdelingsleiders, leraren in opleiding, management en ondersteunende collega’s, maar ook voor collega’s op het hoofdkantoor van Quadraam, zoals bij de financiële administratie of HR.

Wil je op de hoogte blijven? Maak dan een JobAlert aan!

Reguliere vacatures en vervanging

Veel van onze vacatures betreffen reguliere banen. Dit betekent dat je start met een jaarcontract. Wanneer dit van beide kanten goed bevalt, en er is voldoende formatie kan dit contract na 1 jaar worden omgezet naar onbepaalde tijd. Ook hebben we regelmatig tijdelijke vacatures, in geval van ziekte, extra drukte, of bijvoorbeeld zwangerschap.

Bij Quadraam hebben we ook met regelmaat vaste vacatures. Dit zijn vacatures waarbij je direct een vast contract ontvangt bij indiensttreding. Wanneer dit van toepassing is, lees je dit bij de betreffende vacature.

Wil je flexibiliteit of juist zekerheid, Quadraam biedt het! Bekijk hier onze vacatures!

Q-Pool, de invalpool van Quadraam.

Quadraam is voor haar eigen docenten een online tool/ app aan het ontwikkelen. De Q-Pool app. Hiermee kunnen docenten die flexibel inzetbaar zijn (of wat extra uren willen werken) op een snelle en eenvoudige wijze gematcht worden met een school die een aanvraag heeft uitstaan. Het voordeel? De docenten kunnen op deze manier een kijkje in de keuken nemen van andere scholen, extra ervaring opdoen of simpelweg een extra bijverdienen.

Medio 2020 zal deze pool ook beschikbaar komen voor docenten van buiten Quadraam.

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test