Solliciteren

Je solliciteert

Wij bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken na sluitingsdatum van de vacature weet je of wij jou uitnodigen voor een gesprek. Waarom twee weken? Omdat wij iedere sollicitatie zorgvuldig bekijken en de aandacht willen geven die jij in jouw sollicitatie hebt gestopt. Dat kan soms iets meer tijd kosten dan je zou willen. Wil je meer weten over de status van jouw sollicitatie? Dan mag je altijd contact opnemen met de contactpersoon in de betreffende vacature.

Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie of staat de juiste vacature er nu niet tussen? Maak dan een JobAlert aan, zodat je op de hoogte blijft van de voor jou interessante vacatures!

Kennismaken!

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je CV en de competenties die jij meebrengt. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste collega bent die wij zoeken. Maar ook of wij degene zijn die jij zoekt!

Tweede gesprek

Zijn we beiden enthousiast? Dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek. Soms is dit een gesprek met jouw toekomstige collega’s, soms met een directeur of een benoemingsadviescommisie. Ook kan het zijn dat je eerst nog een dagje mee loopt om een beter beeld van de school en collega’s te krijgen. Afhankelijk van de functie vragen wij jou een assessment te doen. In het vervolggesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.

Het is een match!

Vaak zijn twee gesprekken voldoende om een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod. Dit aanbod bestaat uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan ga je aan de slag.

Welkom bij Quadraam!

Feedback- en bemiddelgesprek

Wij bieden de mogelijkheid gebruik te maken van het 'feedback- en bemiddelgesprek'. Tijdens dit gesprek krijg je vanuit Recruitment/ HR tips over je brief, CV en eventueel LinkedIn profiel. Ook bekijken we of er nog mogelijkheden/kansen om bemiddeld te worden naar andere scholen van Quadraam. Zo wordt een afwijzing een kans!:

Maak een afspraak, klik hier.

En wellicht heb je ook nog tips voor ons. Hoe kunnen wij het sollcitatieproces nog beter maken? Wij horen het graag!

Bekijk hier onze vacature aanbod

Bekijk het aanbod