Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Nieuwsitems

Meet & Greet Quadraam

Maak kennis met Quadraam en haar 14 scholen. Ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar hebben we een Meet & Greet georganiseerd om toekomstige collega's te ontmoeten.

Meer lezen

Kennismaken met Quadraam

Ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar gaat Quadraam kennismaken met potentiele nieuwe collega's! Wie wil dat nou niet? Kennismaken met diverse scholen en alvast een goede eerste indruk en CV achterlaten? Komt er dan een vacature, dan is een kandidaat al in beeld en een eventuele match sneller gemaakt.

Meer lezen

Driftcar bouwen op school!

Je eigen raceauto bouwen, gewoon onder schooltijd omdat het echte lesstof is. Dat kan bij Quadraam! Voor zestien leerlingen van verschillende middelbare scholen van Quadraam is dit realiteit. Iedere week werken zij samen aan een echte drift-raceauto. Een oude BMW die wordt omgebouwd tot driftcar! Zaterdag 18 januari 2020 krijgen bezoekers aan de open dag van het Maarten van Rossem alles te zien en te horen over dit bijzondere project.

Meer lezen

Feedbackgesprekken met sollicitanten gestart!

Sollicitanten hebben hun best gedaan om een gemotiveerde brief te schrijven en ze beschikken over de gevraagde eisen en competenties. En toch worden ze afgewezen op een van onze scholen, misschien niet eens voor de eerste keer. Daarom starten we met feedbackgesprekken. We willen de persoon achter het CV zien en spreken. Want wie weet passen ze niet op die ene functie of school, maar wel op een andere functie bij een andere school!

Meer lezen

Technoplaza op het Liemers college krijgt vervolg!

Technoplaza op het Liemers College (onderdeel van Quadraam) stimuleert jongeren om te kiezen voor techniek!

Meer lezen

Het Liemers college heeft een schoolhond!

De locatie Landeweer van het Liemers College heeft sinds kort een schoolhond: Teddie, een Labradoodle. Teddie is nog een pup en bedoeld ter ondersteuning van de leerlingen. Op sommige scholen hebben leerlingen een hulphond bij zich. Teddie is ook een soort hulphond, maar toch niet helemaal.

Meer lezen

Tips en tops voor onze sollicitanten!

Quadraam introduceert: het feedbackgesprek!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test