|

Vacature niet meer actief

Coordinator Arbeidstrainingscentrum (ATC), 0,6-0,8 FTE

Vacature Coördinator Arbeidstrainingscentrum (ATC), 0,6-0,8 FTE (nieuwe schooljaar, STO project)
Ben jij een enthousiaste, toegankelijke en betrokken werkplekbegeleider? Ben jij dol op werken met pubers en heb jij een groot hart voor praktijkonderwijs leerlingen? Krijg jij energie van het opzetten en mee-ontwikkelen van een nieuwe functie? Lees dan snel verder.

Aanleiding
Binnen het project Sterk Techniek Onderwijs (www.sterktechniekonderwijs.nl) hebben vier praktijkscholen in de regio Arnhem, Dieren en de Liemers de handen ineengeslagen om gezamenlijk een Arbeidstrainingscentrum (ATC) te realiseren bij een bedrijf, E-Care in Duiven. E-Care is een bedrijf voor reparatie en montage van consumentenelectronica. Het bedrijf heeft een eigen logistieke afdeling. E-Care biedt de leerlingen een vellige leeromgeving.

In het ATC leren PrO-leerlingen die, om welke reden dan ook, nog niet succesvol zijn op hun individuele stage, voor een periode van zes tot tien weken terecht kunnen om aan hun arbeidsvaardigheden te werken die ze nog niet beheersen. Leren vanuit de praktijk en door te doen!

Als na deze periode de vaardigheden zijn aangeleerd, kunnen ze terug naar hun eigen individuele stageplek of naar een nieuwe stageplek. Als het passend is kan ook E-care de nieuwe stageplek worden.

Wat ga je doen?
Jij ondersteunt de leerlingen ter plekke. Je helpt hen waar nodig, werkt samen aan een opdracht, zorgt ervoor dat de leerlingen weten wat er verwacht wordt en wat ze moeten doen. Tijdens het werken begeleid je de leerlingen op hun ontwikkelpunten. Samen met de leerling werk je aan de doelstellingen die door de mentor zijn vastgesteld. Jij weet als geen ander vanuit verbinding in contact te komen met de leerling en weet wat er nodig is om leerlingen te motiveren en te laten groeien. Je kunt differentiëren en past je werkwijze en uitleg aan op de behoefte van de leerling.

Naast het meewerken op de werkvloer ben je veel in contact met de vier praktijkscholen (Leerpark Presikhaaf in Arnhem Noord, Produs in Arnhem Zuid, De Tender in Dieren en Symbion in Didam). Je stemt af met mentoren en stagebegeleiders en organiseert de stageplekken binnen E-care. Je zorgt ervoor dat de werkplekken bij E-Care altijd in bedrijf zijn. Je levert een bijdrage aan het realiseren van de leerdoelen van de leerling en verzorgt de bijbehorende registratie.

Wie ben jij?
Jij  hebt affiniteit met het praktijkonderwijs. Je bent toegankelijk, flexibel en legt makkelijk contact. Vanuit jouw enthousiaste en motiverende houding weet je de leerlingen te inspireren. Je geeft hen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze groeien. Verder ben je een aanpakker, geef je gericht feedback en heb je humor. Als coördinator richting de scholen en het netwerk ben je betrouwbaar, kom je afspraken na, regel je zaken zorgvuldig en ben je communicatief sterk.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Duiven. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met de praktijkscholen en E-Care het ATC verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een projectovereenkomst met een dienstverband van 0,6-0,8 FTE bij een van de participerende onderwijsinstellingen. Mocht je al werkzaam zijn bij een van de deelnemende schoolbesturen, dan vindt de projectovereenkomst plaats op basis van detachering.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 2.294,- en maximaal € 3.916,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een laptop en telefoon.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Doe dit voor 8 juli 2021. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek bij E-Care in Duiven. Deze zal plaatsvinden op 14 juli 2021. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan eventueel contact op Anja Geritz, directeur Produs en Symbion. Anja is bereikbaar per mail: a.geritz@quadraam.nl.

Heb je gesolliciteerd en wil je een kijkje nemen binnen het ATC of E-Care, of kennis maken met een potentiële collega? Neem dan contact op met Ciska Dijks van Symbion via telefoonnummer 06 8394 1782. Als wij mogelijkheden zien naar aanleiding van jouw sollicitatie zullen wij een afspraak voor je organiseren!

Let op: reageren kan alleen via de website www.werkenbijquadraam.nl.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.



 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!