|

Vacature niet meer actief

Programmamanager “Samenwerking in de Liemers” 0,4 | 0,5 FTE (regulier)

Programmamanager “Samenwerking in de Liemers” 0,4 | 0,5 FTE (regulier)
Het bestuur van Quadraam en de directie van de drie VO-scholen hebben met elkaar afgesproken dat de samenwerking in de regio tussen het VO onderling en met het PO moet worden bevorderd.

Het betreft een rol voor een samenwerking tussen drie scholen (Liemers College, Candea College & Symbion) die in het belang van de leerling in de regio vorm krijgt. Ben jij de daadkrachtige Programmamanager die het VO en het PO bij elkaar brengt en met elkaar verbindt? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?
De rol van Programmamanager betekend dat jij de schakel bent tussen de scholen en buiten de lijn. Dit vergt het nodige strategische en tactische inzicht en inlevingsvermogen. Belangrijk daarbij is kennis en ervaring van het Voortgezet en Primair Onderwijs.

Met vertegenwoordigers (hierna collega’s) uit de scholen werk je intensief samen en probeer je een gezamenlijk doel en richting voor de samenwerking te ontwikkelen.

Jouw belangrijkste eigenschappen en capaciteiten zijn:

 • Aansturen en de (ver)bindende factor zijn voor alle belanghebbenden bij het project. Je bevordert en houdt focus op het doel: samenwerking tussen scholen en geen leerling de Liemers.
 • Je bent een energieke ambassadeur van het project “samenwerking in de Liemers” waarbij je bouwt aan het netwerk en relaties onderhoud
 • Je brengt de samenwerking tot stand vanuit een heldere visie op samenwerking in het onderwijs. Als daadkrachtige adviseur breng je focus en durf je strategische keuzes te maken.
 • Je geeft een stimulans aan het proces dat leidt tot een inspirerende leer- en werkomgeving. Je bent sensitief en stimuleert je krijgt mensen in beweging, motiveert en inspireert op het juiste moment.
 • Je levert met jouw verbindingskracht en inlevingsvermogen een gerichte bijdrage aan de samenwerking tussen VO-onderling en met het PO
 • Tot slot bezit je over overtuigingskracht en heb je oog voor de werksfeer en het welzijn van je collega’s.

Je bent (eind)verantwoordelijk voor de uitwerking in het kader van het activiteitenplan IML 21036. Ook heb je een scherp oog voor bedrijfsvoering en bewaak je de te behalen resultaten en begroting. Daarnaast word je uitgenodigd en betrokken bij de stuurgroep “samenwerking in de Liemers”.

Om de opdracht waar te kunnen maken heb je de nodige ervaring en kennis:

 • Ruime ervaring als professional bij voorkeur binnen het (voortgezet) onderwijs in de leeftijd van 4-18 jaar. Met jouw gevoel voor strategische en bestuurlijke processen kun je effectief opereren binnen het netwerk van scholen.
 • Een HBO/ academisch werk- en denkniveau
 • De kwaliteiten om de ontwikkeling van strategische doelen te beïnvloeden en ben je in staat om integraal te coördineren. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de stuurgroep en adviseert over te bereiken strategische doelen van het project;
 • Je bezit de competenties om leiding te geven aan een complexe samenwerkingsstructuur en relatienetwerk. Je bent in staat te ontwikkelen, helpen vaststellen en/of realiseren van strategische doelstellingen.
 • De kennis en ervaring om het langetermijneffect van de te nemen beslissingen te wegen en te operationaliseren.
 • Je stimuleert kansrijke initiatieven en eigen verantwoordelijkheid. Onder jouw bevlogen leiding ontstaat er een cultuur van samen werken, samen leren en ontwikkelen.
 • Kennis van en ervaring met bedrijfsvoering, zodat je je verantwoordelijkheid bent voor de begroting kunt waarmaken.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een dienstverband van 3 jaar van ca. 0,4 | 0,5 FTE.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 11 of 12. Je salaris bedraagt dan minimaal €2765,- en maximaal €5784,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 11 juli 2022 aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de heer Laurens van Lier, rector Liemers College. Hij is te bereiken per mail: l.vanlier@liemerscollege.nl of mobiel: 06 57575428.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek welke op 14 juli in de middag plaats vind.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!