|

Vacature niet meer actief

Roostermaker, 0,2 | 0,3 FTE (regulier)

ROOSTERMAKER, 0,2-0.3 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste en gedreven roostermaker of heb jij de ambitie om roostermaker te worden? Wil jij je carrière vormgeven op onze twee internationaal georiënteerde scholen in Arnhem? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Je bent verantwoordelijk voor de roosters van onze toetsweken, het plannen van de Centraal Schriftelijke Examens en de activiteiten rondom deze weken. Je bent een prettige collega en werkt samen met je collega-roostermakers die o.a. het basisrooster en dagrooster verzorgen. Bij afwezigheid van één van hen verwerk je mutaties in het dagrooster of ondersteun je op een andere manier. Je werkt vanuit onze locatie op het Lorentz Lyceum te Arnhem, op loopafstand van de internationale school, Rivers International School Arnhem.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je vaardig bent in het maken van roosters en planningen, of de ambitie hebt om dit te leren. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Gestructureerd, accuraat en planmatig werken typeren je werkstijl. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat verschillende belangen goed af te wegen. Je bent proactief, stressbestendig en flexibel. Piekmomenten gedurende het schooljaar zijn voor jou geen probleem. Voor deze functie vragen wij een MBO+/HBO-werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als roostermaker en ben je bekend met Zermelo. Kennis van de Engelse taal is een pre. Herken je je hierin, dan komen we graag met je in gesprek.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
‘Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is’.
Maaike Huisman (managementassistente)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een makkelijk bereikbare school in Arnhem Zuid. Het Lorentz Lyceum biedt Nederlandstalig én tweetalig onderwijs op havo-, vwo- en gymnasiumniveau. OPUS is onze afdeling voor hoogbegaafde leerlingen. Op onze school hebben we extra aandacht voor internationalisering en bètaonderwijs. Op het Lorentz ben je @Home in the world! Rivers International School Arnhem is een onderdeel van het Lorentz Lyceum. Het is dé internationale school voor onze regio. Op Rivers bieden wij het International Baccalaureate (IB) aan via het IB Middle Years Program en het IB Diploma Program. Een aantal collega’s geeft op beide scholen les. Binnen Lorentz en Rivers werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 9 januari 2023 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Inschaling vindt plaats in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2175 euro ,- en maximaal € 3262 euro,-.
  • In principe ben je vrij tijdens de schoolvakanties
  • 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een extra eindejaarsuitkering.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com, etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s. Uiteraard stimuleren wij je ook om extern scholing te blijven volgen.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 25 november aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kan via deze vacature solliciteren. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de heer Zwart, rector van de beide scholen. Hij is bereikbaar via e-mail: w.zwart@lorentzlyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 1 december tussen 11 uur en 14.20 uur. Een eventuele tweede gespreksronde is gepland op maandag 5 december tussen 11.00 uur en 13.30 uur.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz team oop

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!