|

Vacature niet meer actief

Meld je aan: Docent Nask Meet & Greet - Quadraam

Introduceer jezelf bij ons! Kom vrijblijvend kennismaken met Quadraam! Docent Nask.

Ook dit jaar organiseert Quadraam vanuit strategisch oogpunt korte en laagdrempelige Meet & Greets. Een Meet & Greet is een manier om vrijblijvend en op een informele wijze in contact te komen met Quadraam en haar scholen. Het is net even anders als een sollicitatieproces want de ongedwongen sfeer en de kennismaking staan centraal. De Meet & Greets vinden plaats via meerdere korte introductiegesprekken met een afgevaardigde van de desbetreffende school. Klinkt dit je interessant? Lees dan verder!

Graag herkennen we je vertrekpunt of ambitie in het onderstaande;

Jij bent:

 • Een enthousiaste en bevlogen docent Nask (beginnend of ervaren maakt niet uit).
 • Je aan het oriënteren voor het nieuwe schooljaar en wil meer weten over onze 14 scholen.
 • Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben.
 • Benieuwd welke vacatures wij mogelijk verwachten en wilt alvast in beeld zijn bij ons.

Wil jij

 • Kennismaken met de verschillende scholen en potentiële collega’s?
 • Jouw CV en een eerste indruk achterlaten, zodat we je kunnen benaderen zodra er een vacature vrijkomt?

Wanneer?
Op dinsdag 31 januari en donderdag 9 februari 2023 organiseert Quadraam vrijblijvende online Meet & Greets voor geïnteresseerde kandidaten die kennis willen maken met onze verschillende scholen in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe. Via deze Meet & Greet maken wij kort kennis met jou en jij met onze scholen.

 • Dinsdag 31 januari 2023 tussen 18:00 en 21:00 uur;
 • Donderdag 9 februari 2023 tussen 18:00 en 21:00 uur.

Aanmelden
Wij maken graag kennis met jou. Jij ook met ons? Meldt je dan uiterlijk 4 januari 2023 aan zodat we jou kunnen uitnodigen. Dit is geen officiële sollicitatie, maar we vragen je wel om alvast je CV en een korte toelichting mee te sturen.

Geef bij het aanmelden ook aan:

 • Hoeveel FTE je beschikbaar bent en per wanneer;
 • In welk vak of functie je interesse hebt;
 • Welke school/scholen je sowieso graag wilt spreken;
 • Welke datum (of data) je beschikbaar bent.


Wil je meer weten?
Benieuwd wat wij jou allemaal kunnen bieden, bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en www.quadraam.nl. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan. Heb je vragen over de Meet & Greets? Mail dan naar vacature@quadraam.nl.

Tot binnenkort!

P.S. We hebben ook Meet & Greets voor de volgende vakken:
- Scheikunde

- Natuurkunde

- Nederlands

- Wiskunde

- NT2

- Economie

- Bedrijfseconomie

- Dienstverlening & producten

- Groepsdocent VMBO voor de vakken: Zorg & Welzijn, Groen, Mobiliteit en Transport, Produceren/Installeren & Energie en Economie & Ondernemen

In navolging van vorig jaar hebben we besloten de Meet & Greets wederom online te organiseren. Deze Meet & Greets zullen plaats vinden via Microsoft Teams. Hierdoor kunnen er een maximaal aantal kandidaten uitgenodigd worden.

Over Quadraam
De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1.600 medewerkers bieden wij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Al onze medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven! Wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past, doe dan hier de test.

Let op: de Meet & Greet is géén officiële sollicitatie en geeft natuurlijk geen garantie op werk bij Quadraam. Daarnaast hebben interne kandidaten altijd voorrang op externe kandidaten.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!