|

Vacature niet meer actief

Junior ICT Medewerker Quadraam hoofdkantoor 1,0 FTE (regulier)

Junior ICT Medewerker Quadraam hoofdkantoor 1,0 FTE (regulier)

Stel jij jezelf dagelijks de vraag ‘hoe kan het beter’? Welke oplossingen kan ik bieden? Ben jij graag de verbindende schakel tussen onderwijs, ondersteuning en ICT? Ben je ambitieus en wil je graag leren en ontwikkelen? Versterk dan ons team met jouw ICT kennis en pro-actieve houding!

WIE BEN JIJ?
Jij bent een nieuwsgierige en leergierige beginnende ICT’er met een brede interesse! Van nature ben je ondernemend en houd je van verandering. Een probleem is voor jou een kans tot verbetering! Sterker nog, je voorziet problemen voordat ze er zijn en komt met goede initiatieven. Met jouw ervaring zorg je er voor dat de ICT Systeem Beheerder(s) alle computersystemen en netwerken op de beste manier gebruikt kunnen worden. Je bent de helpende hand wanneer er problemen optreden in een ICT-omgeving en draagt zorg voor de juiste vertaling van ICT projecten naar de eindgebruikers binnen de diverse scholen. Tevens draag je mogelijke verbeteringen rond ICT aan en heb je regelmatig contact over het onderhouden met de IT Regieorganisatie en thuisbasis van het (CBQ) Centraal Bureau Quadraam in Duiven.

Je werkt voor alle scholen van Quadraam en komt op veel verschillende locaties. Super interessant, want dat betekent ook dat jij hele verschillende uitdagingen op je bordje krijgt. Van operationele werkzaamheden op het gebied van Microsoft Azure, de ICT-infrastructuur en Windows 10 (11). Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling, waarbij we je uitdagen om gevraagd en ongevraagd mee te denken in verbeteringen van onze ICT bedrijfsvoering processen.

Kortom, jij herkent je in de volgende woorden: ambitieus, leergierig, pro-actief, zelfstandig, communicatief vaardig, niet bang om fouten te maken, flexibel en dol op continue veranderingen in de ICT.

WAT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN?
Geen dag is hetzelfde in onze dynamische omgeving. Als junior ICT Medewerker sta je dagelijks in verbinding met je collega’s van de IT afdeling, je manager, maar uiteindelijk en uiteraard ook met alle collega’s van Quadraam en al haar scholen. Je snapt zelf wat de prioriteiten zijn en hoe je samen met je collega’s de organisatie het beste kunt ondersteunen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Als ICT Medewerker ben je onderdeel van onze IT Afdeling. Je werkt in een betrokken en enthousiast team met in totaal vijf andere directe IT medewerkers en decentraal komt dit neer op ongeveer vijftien collega’s. We bieden jou de mogelijkheid tot maximale ontplooiing waardoor tevens de kans bestaat om eventueel door te groeien tot ICT Systeem Beheerder.

Wij bieden jou per 1 maart 2023 (bij voorkeur evt eerder maar startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.

 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het na deze periode van beide kanten goed en er is formatie dan kan jou aanstelling zeker verlengd worden!
 • Je kunt aan de slag voor 1,0 FTE.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.047,- en maximaal € 3.262,- (schaal 6 / 7 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Veel vrije dagen! (conform cao vo).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer en € 0,28 voor de kilometers tussen Quadraam en de scholen.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.
 • Alle ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. Waarbij je centrale standplaats in Duiven zal zijn op ons hoofdbureau of waar nodig op een van de scholen.

OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een MBO of HBO opleiding in de richting van ICT. Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring en wilt jezelf graag ontwikkelen. Je bent bereid om te reizen tussen onze verschillende scholen en het centraal bureau.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 13 januari 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de 3e of 4e week van januari 2023.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Gerard Lodder, IT manager. Gerard is te bereiken per mail g.lodder@quadraam.nl of 06-38328789.

Let op: alleen sollicitaties via de ‘Werken bij’ website van Quadraam nemen wij in behandeling!

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!