|

Vacature niet meer actief

Docent Handvaardigheid / Techniek 2e graads 0,5 | 1,0 FTE (regulier)

Docent Handvaardigheid / Techniek 2e graads 0,5 | 1,0 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste en innovatieve docent Handvaardigheid/Techniek? Wil je jouw passie graag overbrengen aan onze leerlingen en daarbij de ruimte krijgen om dit zelf vorm te geven? Wil je graag nadenken over de leerlijn richting de bovenbouw? Ga dan aan de slag als docent Techniek op het Candea College in Duiven!

WAT GA JE DOEN?
Je staat aan de basis om het vak zelf vorm te geven aan onze leerlingen van het vmbo (bb/kb en mavo). Je leert onze leerlingen onder andere de ambacht voor wat betreft ontwerpen, houtbewerking en elektrotechniek. Tevens bouw je samen met je collega's aan een doorlopende leerlijn richting de bovenbouw. Waarbij je verschillende 'technische/handvaardige' keuzevakken creëert en bedenkt. Mede door jouw passie en expertise weet jij de leerlingen een brede basiskennis van het vak mee te geven.

Een leuke en afwisselende baan dus! Je geeft les op een enthousiaste en motiverende manier en je weet onze leerlingen te raken en te interesseren.

Ook daag je hen uit en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Van nature zie jij wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren en motiveren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?

 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf per 1 februari 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor circa 0,5 FTE tot maximaal 1,0 FTE. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed en hebben wij voldoende formatie, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
 • Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring conform CAO VO
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO-VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid Handvaardigheid en/of Techniek. Ben je in opleiding, bijna klaar of heb je de intentie deze te gaan volgen? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden! We zoeken een bevlogen iemand die een echte passie en/of ambacht heeft voor het vak handvaardigheid/techniek en dit gemakkelijk in de praktijk weet (over) te brengen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 19 december 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Thijs Nijboer, Teamleider vmbo. Thijs is te bereiken per mail via t.nijboer@candea.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Eltensestraat (ELT)

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!