|

Vacature niet meer actief

Docent Structuurklas 0,6 | 1,0 FTE (regulier)

Docent Structuurklas 0,6 | 1,0 FTE (regulier)
Ben jij een gepassioneerde en enthousiaste docent? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ondersteuning en ontwikkeling van leerlingen? Lees dan verder. Vanwege een vertrekkende collega zijn wij op zoek naar een nieuwe structuurklas docent!

WAT GA JE DOEN?
Het Liemers College is op zoek naar een structuurklasdocent voor de bovenbouw. Je geeft les aan een kleine groep van maximaal twaalf leerlingen. Je geeft de vakken Engels, Nederlands en wiskunde. Bij voorkeur kun je ook lesgeven in Duits, biologie of economie. Daarnaast ben je mentor van de structuurklas en ondersteun je de leerlingen wanneer zij andere vakken volgen.

De structuurklas bovenbouw is er specifiek voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften waarbij de ondersteuningsbehoeften vallen tussen het regulier en speciaal onderwijs. Deze leerlingen zijn docent afhankelijk en kunnen zowel internaliserende als externaliserende problematiek vertonen. Je hebt een eigen klaslokaal en geeft instructie aan kleine groepen leerlingen binnen de structuurklas. Je gebruikt hierbij de planners en toetsen van de reguliere klas.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WIJ BIEDEN JOU!

Wij bieden jou per 1 januari 2023 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 | 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en is er genoeg formatieruimte? Dan kan jouw contract na 1 (school)jaar omgezet worden naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
  • 8% Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je hebt minimaal pabo niveau of een tweedegraads bevoegdheid voor het VO. Het liefst met ervaring in het voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast is een flexibele houding belangrijk om deze rol goed te kunnen vervullen. Je vindt het leuk om met een vaste groep te werken.

Verder bezit je over reflecterend vermogen en verkies je pedagogiek boven didactiek. Tot slot heb je affiniteit met de doelgroep en kun je goed differentiëren.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd en wil je ons team graag ontmoeten? Dan ontvangen we graag uiterlijk 19 december 2022 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider William van Gestel, William is bereikbaar via w.vangestel@liemerscollege.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!