|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands met specialisatie als onderwijsspecialist/taalbeleid 0,6 | 1,0 FTE (regulier)

Docent Nederlands met specialisatie als onderwijsspecialist/taalbeleid 0,6 | 1,0 FTE (regulier)

Mezelf inzetten als docent Nederlands én onderwijsspecialist. Mooi! Lees je verder? Hoe mooi is die combinatie van docent en onderwijsspecialist? Dat weet jij ons vast te vertellen. Naast je rol als docent ben je ook verantwoordelijk voor onderwijsontwikkeling op het Liemers College. Deze ontwikkeling kan zowel onderwijskundig als pedagogisch van aard zijn. Vanuit jouw functie ben je een belangrijke adviseur van het management op de locatie waar de opdracht ligt. Altijd betrokken dus!

WAT GA JE DOEN?
Je gaat werken als een docent Nederlands met een specialisatie voor taalbeleid. In deze rol als onderwijsspecialist ben je naast docent ook verantwoordelijk voor een stuk onderwijsontwikkeling op het Liemers College. Verder ben je in staat om;

· Lessen Nederlands te verzorgen aan de onder- en bovenbouw aan onze vmbo-basis en -kaderklassen op locatie Landeweer.

· Bereid om mentor te worden of te zijn.

· Samen met je collega’s het vak Nederlands te verbeteren. Je tilt het vak binnen het vmbo naar een hoger plan.

· Een kartrekkende en actieve rol in te nemen rondom het opzetten en implementeren van het taalbeleid. Als onderwijsspecialist zorg je ervoor dat het taalbeleid de plek krijgt die het verdient.

Jij maakt echt contact. Vanuit de verbinding begeleid en motiveer je leerlingen. Je kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Je ziet wat leerlingen nodig hebben en past je werkvormen daar op aan. Je weet als docent onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en een fijne, energieke collega voor je team en de hele school. Je bent echt, jezelf.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WIJ BIEDEN JOU?

Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract tot het eind van het schooljaar voor circa 0,6 tot 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten goed en is er formatie dan kan jouw contract worden verlengd.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en huidige ervaring conform CAO VO
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,19 euro per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een bevoegdheid voor het vak Nederlands. Daarnaast heb je de nodige werkervaring, niet alleen als docent maar ook op andere vlakken binnen het onderwijs. Je bent betrokken geweest bij, of hebt zelf het taalbeleid geimplementeerd bij jouw huidige werkgever. Ook ben je in staat om de verbinding te zoeken en te onderhouden met jouw sectiegenoten op de andere locaties van het Liemers College.

LATEN WE IN GESPREK GAAN

Verras ons met jouw motivatie uiterlijk voor 19 december 2022. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Het gesprek zal zijn met Louise Seger (teamleider) en William van Gestel (teamleider).

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Joeri Vonk. Joeri is het beste te bereiken op 0316 583800 of op de mail: j.vonk@liemerscollege.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!