|

Vacature niet meer actief

Pedagogisch ondersteuner 1,0 FTE, 't Venster (regulier)

Pedagogisch ondersteuner 1,0 FTE, 't Venster (regulier)

Het team van vmbo ´t Venster is per direct op zoek naar een ervaren Pedagogisch ondersteuner die bijdraagt aan een veilige en plezierige leer- en leefomgeving in de school. Help jij ons mee in deze ondersteuning en onze leerlingen mee te helpen en te begeleiden naar een goede toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?
Als Pedagogisch ondersteuner ben jij iedere dag tussen de leerlingen te vinden. Jouw werkplek is de aula én altijd tussen de leerlingen. Jij zorgt ervoor dat er in de aula een prettige sfeer is waar leerlingen, die een tussenuur of pauze hebben, hun tijd kunnen doorbrengen. Je bouwt mee aan motiverende activiteiten in de aula en het schoolplein. Je coacht leerlingen om op een prettige manier met elkaar om te gaan en draagt zo bij aan onze preventieve pedagogische aanpak.

In geval van conflicten zorg je ervoor dat leerlingen van de situatie leren door hen hierin te coachen en gerichte feedback te geven.

Je hebt een voorbeeldfunctie en bent toegankelijk voor leerlingen en collega’s. Je bent duidelijk, betrokken en sociaal. “Hard op de inhoud en zacht op de relatie”. Je bent positief ingesteld en denkt en werkt het liefst vanuit kansen. Je werkt proactief en zoekt actief naar mogelijkheden om docenten, mentoren en het ondersteuningsteam te ondersteunen in de begeleiding van leerlingen. Door jouw inzet is er rust in de school.

Het werkplezier ontstaat door de diversiteit en dynamiek van de doelgroep leerlingen waarmee je gaat werken. Met doorzettingsvermogen, creativiteit, humor en ervaring zorg jij voor een positief leefklimaat.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je hebt affiniteit met onze doelgroep leerlingen. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Onderwijsassistent, Maatschappelijk werk, onderwijsondersteuning of Social Work. Echter vinden we het bovenal belangrijk dat je ervaring meebrengt en een uitgebreide toolbox om onze leerlingen op juiste wijze en toon te begeleiden.

Omdat we een school zijn met veel verschillende nationaliteiten is het een pré als je naast het Nederlands ook het Turks, Papiaments óf Arabisch machtig bent.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

· Het betreft een aanstelling voor minimaal een jaar. Bevalt het van beide kanten goed en is er formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!

· Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving in een professioneel, maar ook warm team dat echt voor de leerlingen gaat.

· Ruimte, vrijheid en vertrouwen om de regie te pakken in je werk.

· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.979,- en maximaal € 2.827,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Vrij tijdens de schoolvakanties.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Maak dan jouw interesse kenbaar door jouw CV en motivatiebrief toe te sturen voor 6 maart. Meer informatie over Quadraam en het Venster lees je op www.quadraam.nl en www.vmbo-venster.nl. Heb je vragen en wil je even bellen? Stuur een mailtje naar Judith Hoekstra (j.hoekstra@vmbo-venster.nl) dan maken we een belafspraak.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!