|

Vacature niet meer actief

Medewerker Leermiddelenfonds Quadraam/Liemers College, 0,9 | 1.0 FTE (regulier)

Medewerker Leermiddelenfonds Quadraam/Liemers College, 0,9 | 1.0 FTE (regulier)
Versterk jij ons team met jouw enthousiame, inzicht en inzet? Ben jij een teamspeler, flexibel en doelgericht?Ga dan aan de slag bij het Leermidddelenfonds!

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?

Vrijwel alle scholen van Stichting Quadraam maken gebruik van een intern leermiddelenfonds. Dit noemen we het Leermiddelenfonds Quadraam (LFQ). Het team bestaat uit zeven collega’s, waarvan er een met pensioen gaat. Je bent er, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor dat het proces van begin tot eind logistiek en administratief soepel verloopt. Je gaat je o.a. bezighouden met het samenstellen van de leermiddelenlijsten, invoeren van prognoses, berekenen van de aantallen te bestellen leermiddelen, wijzigingen voor individuele leerlingen doorvoeren, communicatie met scholen, samenstellen en uitleveren van de pakketten en het werven van leerlingen/studenten die LFQ helpen in de zomerperiode. Bij het fysieke deel van de operatie, het sorteren en maken van pakketten, krijg je hulp van een groot aantal leerlingen/studenten, maar word je verondersteld hier ook zelf fysiek je deel aan bij te kunnen dragen. Wil je een goede indruk krijgen van het werk van LFQ in de zomerperiode, kijk dan ons filmpje: (112) Quadraam Leermiddelfonds - YouTube.

De piek van de werkzaamheden ligt in de periode van mei tot aan de herfstvakantie. Dat betekent dat jouw zomervakantie beperkt blijft tot twee aaneengesloten weken. Op een ander moment in het jaar krijg je dit verlof natuurlijk wel. In de overige schoolvakanties ben je in principe gewoon vrij.

Naast het werk voor LFQ beheer je samen met een collega de webwinkel van het Liemers College en ben je aanspreekpunt voor vragen van docenten en leerlingen van deze school m.b.t. leermiddelen, in het bijzonder voor onze Agora-afdeling, en bestel je leermiddelen voor leerlingen die extra zorg nodig hebben.

WIE BEN JIJ?
Een medewerker van LFQ is een flexibele teamspeler die weet van aanpakken en houdt van uitdagingen.

WAT VRAGEN WIJ?

  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt oplossings- en klantgericht denken;
  • Je bent kritisch en analytisch;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken;
  • Je kunt groepen leerlingen aansturen;
  • Je bent fysiek in staat de gevraagde werkzaamheden te verrichten;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent ICT vaardig;
  • Je bent kritisch naar jezelf en je omgeving en je staat open voor feedback.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 juni 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij het leermiddelenfonds in Zevenaar. Een omgeving met veel vrijheid en mogelijkheden om een functie vorm te geven op basis van jouw competenties, kennis en kwaliteiten! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO.

  • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 6 van de CAO VO. Het salaris bedraagt minimaal € 2.047,- en maximaal € 2.961,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
  • Een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO VO.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en/of Bol.com;
  • Flexibele werktijden in afstemming met je collega's;
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s.

OVER ONS
Onder de stichting Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie vóór 14 april. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek in de periode 17 t/m 21 april.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Berna Laumen, (tel. 06-23676801 of mail b.laumen-holtus@quadraam.nl ).

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!