|

Vacature niet meer actief

Docent Duits 2e Graad 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar 23-24)

Docent Duits 2e Graad 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar 23-24)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Duits? Kom dan werken bij het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Lessen Duits geven aan de onderbouw van het havo en vwo. Dit doe jij op een bevlogen en motiverende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Omdat sommige van onze leerlingen op hoog niveau sporten en dansen, bied jij waar nodigmaatwerk en pas jij je werkvormen daar op aan.

Je bent een begeleider voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team. Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?

  • Ik werk binnen een fijne vaksectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb
  • De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd
  • Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed
  • Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben een tweejarige brugperiode havo/vwo. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.200 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een dienstverband van een heel schooljaar voor 0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een docent Duits, met bij voorkeur ervaring op een havo-vwo school. Uiteraard ben je in bezit van een 2e graad bevoegdheid. Heb je je bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 11 juni 2023 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum ge lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze Afdelingsleider, Patricia Leenders. Patricia is te bereiken via (026) 320 98 20 of per mail p.leenders@beekdallyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dit zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature zijn.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!