|

Vacature niet meer actief

Docent Kunstvakken 0,8 FTE (regulier)

Docent Kunstvakken 0,8 FTE (regulier)
Ben jij onze enthousiaste docent Kunstvakken? Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen?

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Je gaat kunstvakken zoals tekenen, handvaardigheid en CKV in de onder- en bovenbouw geven, waarbij affiniteit met technologie en duurzaamheid een pré is. Vanuit jouw liefde voor het vak en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer je onze leerlingen. Je neemt je collega’s en leerlingen mee in modern onderwijs.

Jij sluit aan bij de leerling en bent in staat door een coachende stijl de leerling te betrekken en actief mee te laten doen. Leerlingen kunnen bij jou op hun eigen tempo ontwikkelen. Je bent een aanpakker en staat stevig in je schoenen. Feeling voor “autonomie binnen kaders” is zeer gewenst.

Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt echt iets toe en bent bereid teamtaken uit te voeren. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, gericht op samenwerken, vernieuwen, ondernemend en dol op onze vmbo leerlingen. Het zou fijn zijn als je ervaring hebt als mentor.

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 320 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg en het liefst z.s.m.) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor de duur van de vervanging.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je bij voorkeur (bijna) in bezit van een 1e graad bevoegdheid Kunstvakken. Je hebt ruime ervaring met lesgeven op het vmbo en hebt een echte klik met deze leerlingen! Bij voorkeur ben je 0,8 FTE beschikbaar.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons door jouw sollicitatie uiterlijk voor 12 juni 2023 in te dienen. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek! Wij zetten er op in om onze sollicitatiegesprekken vrijdagmiddag 16 juni in te plannen.

Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossum College lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Tim Henke via zijn mail t.henke@maartenvanrossem.nl

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!