|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 1e graad 0,8 | 1,0 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)

Docent Nederlands 1e graad 0,8 | 1,0 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)
Ben jij de taalvirtuoos die onze leerlingen weet te inspireren en te betoveren met de schoonheid van de Nederlandse taal? Bij het Candea College in Duiven zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze school. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel verder.

Jouw beheersing en liefde voor de Nederlandse taal is van onschatbare waarde. Jij bent de expert die het Candea College nodig heeft. Als docent Nederlands speel jij een cruciale rol in het overbrengen van de Nederlandse taal op een eigentijdse en bevlogen manier.

WAT GA JE DOEN?
Als docent Nederlands zul jij de kracht van taal op een grensverleggende en gepassioneerde wijze overbrengen aan onze leerlingen. De onder- en bovenbouw van onze mavo, havo en vwo wachten op jouw inspirerende aanpak. Jij bent een taalmagiër die de leerlingen weet te betoveren en hun taalvaardigheid naar nieuwe hoogten tilt.

Je bent een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken. Bovendien denk je breed mee in onderwijsontwikkeling binnen jouw vakgebied. Je legt echte verbindingen met je leerlingen, waardoor je hen kunt begeleiden en stimuleren. Dankzij jouw differentiatievermogen en pedagogische kwaliteiten kun je inspelen op de individuele behoeften van elke leerling.

Je weet hen te boeien en geïnteresseerd te houden, terwijl je tegelijkertijd ruimte biedt voor ontdekking en zelfstandig leren. Als coach voor je leerlingen ben je een waardevolle en energieke collega binnen je sectie, het team en de hele school. Maar bovenal, ben je authentiek en jezelf.

Laat je passie voor de Nederlandse taal tot leven komen en maak een verschil in het leven van onze leerlingen. Word een onmisbaar onderdeel van het Candea College Duiven!


OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (schooljaar 2023-2024) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor 0,8 | 1,0 FTE voor de duur van 1 schooljaar met mogelijk uitzicht op een vaste aanstelling. Werk je liever meer of minder, ook dat is bespreekbaar
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.019, - en maximaal € 5.329, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com, etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je (bijna) in bezit van een 1e graad bevoegdheid Nederlands. Je handelt vanuit ondernemerschap en zoekt steeds verbinding met de (school)omgeving.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 18 juni 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl en check onze socials. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Josje Wubs , teamleider. Josje is te bereiken via 0316- 367 800 of per mail: j.wubs@candea.nl.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Saturnus 1 (ST1)

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!