|

Vacature niet meer actief

Docent drama accent

Docent drama accent

Krijg jij energie van het ontwikkelen van ‘acting skills’ bij leerlingen? Ben jij een docent die de leerlingen ziet en laat groeien? Lees dan verder en reageer op de functie van docent Drama/Accent op het Lorentz Lyceum.

Wij zijn op zoek naar een fijne nieuwe collega die met eigen initiatieven komt voor de lessen en het programma dat wij aanbieden in de onderbouw.

Jouw baan
Als docent drama verzorg je Engelstalige lessen aan de tweetalige klassen en reguliere klassen in de onderbouw. Een goede beheersing van de Engelse taal is dus essentieel. Daarnaast geef je ook les aan leerlingen van OPUS.

Je bent in staat om de leerlingen uit te dagen om zichzelf te laten zien. Je bent vinddingrijk in het bedenken van creatieve en verbindende activiteiten. Je maakt leerlingen enthousiast voor het vak. Je geeft daarbij de leerlingen alle ruimte om hun talenten te verkennen. Je bent een betrokken persoon die oog heeft voor de dynamiek in een klas.

Je wil graag meedenken over de ontwikkeling van de leerlingen, de lessen en de school en komt daarbij met originele ideeën en plannen. Voor de vakgroep ben je een fijne gesprekspartner die graag samen een goed programma voor Drama/Accent in de school neerzet. Daarnaast vind je het leuk om met een groep leerlingen uit diverse jaarlagen te werken aan theater in de school.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”

Over ons
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lessen geven en werken aan projecten en uitwisselingen.

Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen en organiseren onze eigen MUN: Lorentz Model United Nations Arnhem.

Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door jouw sectie en ons professionaliseringsteam.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 oktober 2023 (exacte startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een dienstverband van een jaar voor 0,3 | 0.4 FTE met uitzicht op vast.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,00 en maximaal € 4.573,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid voor Drama. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent en affiniteit hebt met onze leerlingen.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? En vrijblijvend geïnteresseerd hoe wij werken binnen de muren van het Lorentz Lyceum? Mooi! Draai een keertje mee en neem contact met ons op. Of wil je eerst bellen? Het kan allemaal! Bel, app of mail dan even met onze conrector, Susanne Pondman (s.pondman@lorentzlyceum.nl 0614585056). Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer

Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap. Doe dit voor 21 september 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Solliciteer nu via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Tot snel! (De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 26 september).

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!