|

Vacature niet meer actief

Managementassistent

Managementassistent
Ben jij organisatorisch en communicatief sterk? Krijg je energie van uiteenlopende taken? Durf jij de uitdaging aan om TWEE onderwijsdirecteuren te ondersteunen? Solliciteer dan bij het Liemers College!

Wat ga je doen?
Als organisatorisch talent speel je een essentiële rol in ons onderwijsteam. Je ondersteunt niet één, maar twee onderwijsdirecteuren op locatie Didam en Heerenmäten Zevenaar. Jouw taken zijn gevarieerd en omvatten:

 • Agendabeheer: je plant afspraken in, variërend van lesbezoeken tot voortgangsgesprekken, sollicitatiegesprekken en sectiegesprekken. Je werkt daarnaast de jaaragenda bij zodat iedereen op één lijn zit.
 • Schrijftalent: je stelt heldere brieven op met oog voor detail.
 • Organisatorisch talent: je helpt bij de afname van leerling enquêtes en de uitvoering van evenementen zoals de Open Dag en kennismakingsdagen. Daarnaast heb je coördinerende taken rondom tijdelijke projecten. Dat betekent dat je goed overzicht kunt houden en de juiste lijnen weet uit te zetten.
 • AFAS-expert: je verwerkt zaken voor ons personeel in AFAS, zoals ziekmeldingen en het uploaden van bestanden na gesprekken.
 • Notulist: je houdt notulen bij en zorg ervoor dat actielijsten altijd up-to-date zijn.
 • Doener: je pakt actiepunten op vanuit ons wekelijks LMT-overleg, vooral die van planning en organisatorische aard.
 • Redactie: je verzorgt wekelijks het mededelingenblad voor collega's, inclusief stukken verzamelen, opmaak en het schrijven van eigen stukken.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. Onze scholen, gevestigd in Didam en Heerenmäten, zijn bruisende centra van educatie en innovatie. Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/locaties/

 • “We hebben een goede samenwerking in een enthousiast en fijn team.”
 • “Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.”
 • Onze kernwaarden: Openheid, reflectief en humor.
 • Onze visie: “Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden.” En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 FTE, met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.175, - en maximaal € 3.262,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...

 • Een relevant diploma (minimaal MBO+ niveau) en relevante ervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent organisatorisch sterk, een teamspeler en een probleemoplosser.
 • Kennis van AFAS (een pré).

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl, 06 47488776.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 20 september a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!