|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands (in opleiding)

Welkom bij Lyceum Elst!

Ben jij gepassioneerd over de Nederlandse taal en wil je deze liefde graag overbrengen op onze leerlingen? Wil jij leerlingen inspireren om hun taal-en communicatievaardigheden te ontwikkelen? Wil jij een vast onderdeel worden van onze bevlogen taalsectie Nederlands? Lees dan snel verder.

Jouw baan
Als docent Nederlands ga je voornamelijk onze mavo klassen lesgeven, maar ook aan de havo en vwo onderbouw klassen. Jij inspireert, motiveert en begeleidt jouw leerlingen in hun taalvaardigheid en begrip van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou een baan waarbij je:

  • Bouwt aan een sterke basis: Je bouwt aan taalvaardigheid, analytisch denken en communicatievaardigheden. Hiermee bereid je jouw leerlingen voor op de uitdagingen van het examen en het vervolgonderwijs.
  • Creativiteit en communicatie leert ontwikkelen: je moedigt verbeeldingskracht aan bij schrijven, debatteren en tekstanalyse. Hiermee help je de leerlingen om hun communicatieve vaardigheden te vergroten.
  • Nieuwsgierigheid en leren stimuleert: je zorgt voor een inclusieve en positieve leeromgeving waarin leerlingen worden aangemoedigd om vragen te stellen, samen te werken en kritisch na te denken over de wereld om hen heen. Je biedt individuele begeleiding en ondersteuning om hun leerproces te optimaliseren.
  • Liefde voor de Nederlandse taal ontwikkelt: Je hebt de kans om liefde voor de Nederlandse taal te stimuleren door boeiende lessen te geven. Je laat leerlingen ervaren wat de kracht is van onze mooie taal!

Over ons
Bij Lyceum Elst is een bruisende, groeiende, jonge school! Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl/ , of maak een afspraak en kom de sfeer proeven.

Wij bieden jou
Wij bieden jou per 1 november uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor ca. 0,7 FTE. We gaan voor een duurzame samenwerking en hebben dus de intentie het contract na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.001, - en maximaal €4.573,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt...
Uiteraard ben je in bezit van een bevoegdheid Nederlands, of ben je in opleiding.
Met jouw ervaring in lesgeven, natuurlijke affiniteit met de doelgroep en zelfstandige werkhouding ben jij in staat leerlingen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de wereld van taal!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi! Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze conrector bovenbouw, Wout Claessens. Wout is bereikbaar via mail (w.claessens@lyceumelst.nl), of via het Lyceum Elst telefoonnummer: 0481-362920.


Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 24 september a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.


Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!