|

Vacature niet meer actief

Medewerker Leermiddelenfonds Quadraam

Medewerker Leermiddelenfonds Quadraam
Welkom bij Quadraam! Versterk jij ons team met jouw enthousiasme, inzicht en inzet? Ben jij een teamspeler, flexibel en doelgericht? Kom dan bij het Leermidddelenfonds werken!

Jouw baan

Vrijwel alle scholen van Stichting Quadraam maken gebruik van een intern leermiddelenfonds, het Leermiddelenfonds Quadraam (LFQ). Je komt te werken in een team van zeven collega’s. Je bent er, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor dat het proces van begin tot eind logistiek en administratief soepel verloopt. Je gaat je bezighouden met het samenstellen van de leermiddelenlijsten, invoeren van prognoses, berekenen van de aantallen te bestellen leermiddelen, doorvoeren van wijzigingen voor individuele leerlingen, communicatie met scholen, samenstellen en uitleveren van de pakketten en het werven van leerlingen/studenten die LFQ helpen in de zomerperiode.

Bij het fysieke deel van de operatie, het sorteren en maken van pakketten, draag je zelf fysiek bij en krijg je hulp van een groot aantal leerlingen/studenten. Wil je een goede indruk krijgen van het werk van LFQ in de zomerperiode, kijk dan ons filmpje: (112) Quadraam Leermiddelfonds - YouTube.

De piek van de werkzaamheden ligt in de periode van mei tot aan de herfstvakantie. Dat betekent dat jouw zomervakantie beperkt blijft tot twee aaneengesloten weken. Op een ander moment in het jaar krijg je dit verlof natuurlijk wel. In de overige schoolvakanties ben je in principe gewoon vrij.

Wie ben jij?
Een medewerker van LFQ is een flexibele teamspeler die weet van aanpakken en houdt van uitdagingen.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt oplossings- en klantgericht denken;
 • Je bent kritisch en analytisch;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken;
 • Je vindt het leuk om groepen leerlingen aan te sturen;
 • Je bent fysiek in staat de gevraagde werkzaamheden te verrichten;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent ICT vaardig;
 • Je bent kritisch naar jezelf en je omgeving en je staat open voor feedback.

Wij bieden jou
Wij bieden jou per 1 januari 2024 (uiteraard startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij het Leermiddelenfonds in Zevenaar. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO.

 • Een contract voor ca. 0,6 tot 1,0 FTE voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast
 • Ruimte, vrijheid en de mogelijkheden om een functie vorm te geven op basis van jouw competenties, kennis en kwaliteiten.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 6 van de CAO VO. Het salaris bedraagt minimaal € 2.252,- en maximaal € 3.257,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi ABP pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Over Quadraam
Onder de stichting Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Berna Laumen (tel. 06-23676801 of mail b.laumen-holtus@quadraam.nl). Ook op via onze socials of website kun je een goed beeld krijgen van onze organisatie.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit vóór 27 oktober. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek in week 45.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!