|

Vacature niet meer actief

Specialist toetsing en examinering/ examensecretaris

Ben jij klaar voor een uitdagende en impactvolle rol in het onderwijs? Ben je op zoek naar een uitdagende positie waarin je beleid kunt vormgeven, kwaliteit kunt waarborgen en de organisatie van examens kunt sturen? Wil je impact maken en bijdragen aan de kwaliteit van het examenproces? Wil je eventueel een baan als docent combineren met deze functie?

Dan is de functie van specialist toetsing en examinering bij het Maarten van Rossem en Het Westeraam de perfecte kans voor jou!

Jouw baan
Wij zijn het Maarten van Rossem en Het Westeraam, twee vmbo scholen in Arnhem Zuid & Elst. Wat ons kenmerkt is ons ondernemerschap en onze vernieuwende visie op onderwijs. Wij geloven niet in ‘one size fits all’, maar bieden maatwerk. Dat vraagt lef, creativiteit, out- of the box-denken en flexibiliteit. Ook waar het gaat om het toetsen en beoordelen van onze leerlingen.

En daar kom jij in beeld. Want het toetsen en beoordelen van onze leerlingen is een belangrijk onderdeel van hun leerproces. Als we dat proces goed inrichten, komt dat de kwaliteit van leren en presteren ten goede. Voor beide scholen zoeken we een specialist die ons toets- en beoordelingsbeleid inhoud kan geven. Op Het Westeraam zitten we volop in een het maakproces van vernieuwend WereldOnderwijs en daar hoort ook het ontwikkelen van bijpassend toets- en beoordelingsbeleid bij. Die kar ga jij trekken. Daarnaast vervul je ook de rol van examensecretaris zoals we die nu ook kennen en nodig hebben op beide scholen. Op het Maarten van Rossem zorg je voor de verdere implementatie van het bestaande beleid en het verbeteren van de kwaliteit van de toetsen.

Als specialist toetsing en examinering ben je dus enerzijds sterk bezig met onderwijsontwikkeling, het maken van beleid op het gebied van toetsing en beoordelingen het ontwikkelen van collega’s daarin. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het (door) ontwikkelen, organiseren, coördineren en toezien op het gehele proces van toetsing en examinering binnen onze scholen. Ook begeleid je de twee coördinatoren in het uitvoeren van dat proces. Met jouw expertise en toewijding speel je een cruciale rol in het waarborgen van een gestroomlijnd toetsings- en examenproces op onze scholen, en draag je bij aan de kwaliteit van het onderwijs. Een interessante combi wat ons betreft.

Jij krijgt de kans om:

  • Actuele ontwikkelingen en onze visie op onderwijs te vertalen naar beleid en implementatie.
  • Ons gevraagd, en ongevraagd te voorzien van advies en begeleiding.
  • De kwaliteitscultuur die zo belangrijk is voor goed onderwijs te bevorderen in jouw werkwijze.
  • Toetsweken te organiseren voor het school- en centraal examen en de bijbehorende documentatie en communicatie te verzorgen.
  • Op de hoogte te blijven van de meest actuele wet- en regelgeving en deze te implementeren binnen onze school.
  • Accurate en optimale informatievoorziening te bieden aan leerlingen, ouders en collega's.
  • De centrale contactpersoon te zijn voor het College voor Toetsen en Examens (CvTE) en ervoor te zorgen dat de informatie op de juiste plek binnen de school terechtkomt, en de nodige tests uit te voeren
  • Examen coördinatoren aan te sturen en nauw samen te werken met managementteam, de clustervoorzitters, de ICT-er, de afdeling onderwijs & onderzoek van Quadraam, het roosterbureau en onze administratie.
  • Deel uit te maken van het examenbureau en lid te zijn van de examencommissie en als examensecretaris de volledige regie en eindverantwoordelijkheid te nemen voor de daarbij horende taken en verantwoordelijkheden.

Jij biedt
Om deze functie tot een succes te maken verwachten we dat je:

  • Actuele ontwikkelingen kunt vertalen naar beleid en acties op het gebied van toetsing en examinering.
  • Denkt en werkt vanuit kansen en innovaties.
  • Een kwaliteitscultuur binnen de school kunt bevorderen.
  • Op een prettige en effectieve wijze collega’s aan kunt sturen en waar nodig begeleid en coacht.
  • Uitblinkt in organisatie en communicatie, en accuraat werkt.
  • Onder druk goed kunt presteren en zelfstandig blijft werken terwijl je effectief contact houdt met anderen.
  • Digitaal vaardig bent, omdat veel werk in een digitale omgeving plaatsvindt.
  • Een proactieve teamspeler bent die betrokkenen weet mee te krijgen.

Kortom, je bent een pro-actieve professional die teamprestaties kan verbeteren, actief verbeteringen voorstelt en implementeert.

Wij bieden jou
Wij bieden je per 1 november uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een contract, met uitzicht op vast, van 0.4- 0,5 FTE. Bij voorkeur kom je ook op een van de scholen lesgeven zodat je (bijna) fulltime aanwezig bent.
  • Ook kan deze baan gecombineerd worden met een baan als docent wiskunde of ICT innovator. Zie jij nog iets wat wij niet hebben gezien? We horen het graag;
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.321,- en maximaal € 5.862,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze websites.

Ook kun je een afspraak maken met onze teamleiders voor een rondleiding. Neem dan contact op met:Ben Tutert van Maarten van Rossem of Conny Haukes van Het Westeraam. Ben is bereikbaar via: b.tutert@maartenvanrossem.nl en Conny via: c.haukes@quadraam.nl

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit voor 24 oktober a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!