|

Vacature niet meer actief

Hoofdconciërge

Wil jij een belangrijke rol spelen in het creëren van een veilige en levendige schoolomgeving? Kom ons team versterken en maak deel uit van een dynamische en inspirerende leeromgeving waar jouw bijdrage het verschil maakt!

Jouw baan
In de rol van hoofdconciërge bij het Stedelijk Gymnasium Arnhem vervul je een veelzijdige functie:

 • Je houdt toezicht op leerlingen en fungeert als gastheer/gastvrouw om bij te dragen aan een veilig schoolklimaat. Dit omvat zichtbaar en actief aanwezig zijn, leerlingen ontvangen bij binnenkomst en toezicht houden gedurende de dag, tijdens pauzes en leswissels in het gebouw of op het buitenterrein.
 • Je ontvangt externen en bent aanwezig tijdens ouderavonden en schoolactiviteiten.
 • Je beschikt over pedagogische vaardigheden waarmee je een veilig en stimulerend schoolklimaat creëert.
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, zoals kleine reparaties, verhelpt eenvoudige storingen en hebt aandacht voor een verzorgd gebouw. Ook onderhoud je contact met externe partners.
 • Je vraagt offertes op en ondersteunt externe partners bij het uitvoeren van werkzaamheden.
 • Je hebt affiniteit met ICT.
 • Je coördineert het BHV-team en geeft advies aan het MT.
 • Je stuurt facilitair medewerkers aan en verdeelt en prioriteert de werkzaamheden.

Jij bent...
Jij bent een betrokken collega die gedreven is om in een dynamische werkomgeving te werken, waar geen dag hetzelfde is. Je voelt de drive om samen met collega's bij te dragen aan de ontwikkeling van de school, waar leerlingen in al hun kwaliteiten gezien en gestimuleerd worden. Jij ondersteunt de leerlingen en staat voor ze klaar als ze behoefte hebben aan een luisterend oor. Het out of the box denken ervaar je als een uitdaging.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor gebouwbeheer en huishoudelijke diensten, waarbij je ervoor zorgt dat het gebouw wordt geopend, onderwijsprocessen kunnen doorgaan, en je sleutels en alarmen beheert. Ook zie je toe op de bereikbaarheid van ruimtes en treed je op bij calamiteiten. Het gebouw voelt als jouw tweede huis, waar je zorgt voor een schone, veilige en opgeruimde omgeving.

Jij herkent jezelf in de woorden: gastvrij, representatief en handig.

Over ons
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met bijna 700 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem en onderdeel van de overkoepelende stichting Quadraam. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen.

Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.gymnasiumarnhem.nl/.

 • “Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.”
 • “Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en ook een tikkie eigenwijs.”
 • “Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.”

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 1,0 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.177,- en maximaal €3.110,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt bij voorkeur mbo-niveau en bent in het bezit van EHBO en/of BHV. Het is een pre als je bekend bent met het voortgezet onderwijs en tactvol kunt omgaan met jongeren van ongeveer 11 tot 18 jaar. Daarnaast ben je in staat om goed samen te werken met verschillende partijen en snel te schakelen in een dynamische omgeving. Verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap tonen op de gebieden waar je werkzaam bent, zijn voor ons van belang.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met Veronique Hermans, v.hermans@gymnasiumarnhem.nl, (026) 320 98 40.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 15 december a.s. Als wij voldoende raakvlakken zien, nodigen wij je graag uit voor een gesprek op 18, 19 of 20 december. Wij waarderen het als je hierop kunt inspelen!

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!