|

Vacature niet meer actief

Docent Biologie

Wil jij samen met onze leerlingen onderzoek doen naar voeding, gezondheid, planten en dieren? Wil jij daarnaast een belangrijke rol spelen in de brede brugklasontwikkeling? Ga dan aan de slag bij het Liemers College! Bij ons vind je niet alleen ruimte en vertrouwen, maar ook een hecht team. Benieuwd? Lees snel verder!

Jouw baan
Als docent biologie heb je een superleuke uitdaging voor de boeg! Je staat voor de brede brugklas met mavo, havo en vwo-leerlingen en laat hen kennismaken met de boeiende wereld van biologie. Van het fascinerende menselijk lichaam tot het proces van fotosynthese in planten, jij bent de expert die het allemaal haarfijn uitlegt.

Bovendien gaat jouw baan verder dan alleen maar praten. Bij ons breng je biologie tot leven! Denk aan het bekijken van cellen onder een microscoop, samen experimenteren met petrischaaltjes, of samen iets ontleden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het juist zo afwisselend en interessant!

Jij bent...
Jij bent naast de terugkerende onderwerpen ook op de hoogte van alle belangrijkste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Hierdoor zorg je ervoor dat je leerlingen altijd gevarieerde lesstof krijgen en heb je altijd het antwoord klaar op al hun vragen. Daarnaast ben je geduldig. Ook al moet je vaker uitleggen hoe de evolutietheorie werkt, jij doet het met een glimlach. Elke keer weer, met dezelfde energie als de eerste keer!

Als docent ben jij ook een coach voor je leerlingen. Je staat altijd klaar om hen te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen in hun leerproces. Zo creëer je een positieve leeromgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Zo weten jouw leerlingen dat ze altijd op jou kunnen rekenen.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar en Didam. De locatie Didam is een kleine locatie waardoor de leerlingen en docenten elkaar goed kennen. De sectie heeft fijne collega's die je graag helpen.

  • “We hebben een goede samenwerking in een enthousiast en fijn team.”
  • “Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.”

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,5 – 0,6 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een tweedegraads bevoegdheid biologie met je mee.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Heb je vragen over de school en/of over de vacature? Neem dan contact op met Ronald Smidts, onderwijsdirecteur locatie Didam, r.smidts@liemerscollege.nl, 06 43 14 50 15.

Met het oog op de meivakantie willen we je vriendelijk verzoeken om bij eventuele vragen uiterlijk donderdag 25 april contact op te nemen.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Did algemeen

Dijksestraat 12
6942 GC Didam Netherlands 4

Dijksestraat 12 6942 GC Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!