|

Docent Muziek

We hebben een mooie vacature muziek op het Liemers College! Eigen uren, waarmee je fulltime aan de slag kunt. Vind jij het belangrijk dat muziek hoorbaar en zichtbaar is in de school? Weet je via motiverende lessen de leerlingen te stimuleren om muziek als examenvak te kiezen? En heb je een duidelijke visie op het vak die je via je organisatietalent tot bloei brengt? Lees dan snel verder!

Jouw baan
Als docent muziek krijg je de kans om de passie voor muziek door te geven aan onze leerlingen en hen mee te nemen naar een wereld waarin creativiteit, expressie en zelfontdekking hand in hand gaan. Je doet meer dan alleen lesgeven:

  • Je inspireert en motiveert leerlingen van zowel de onder- als bovenbouw om hun muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
  • Je bedenkt lessen die leerlingen uitnodigen om actief mee te doen in het muzikale leerproces. Denk aan het verkennen van verschillende muziekstijlen, het leren bespelen van instrumenten en het maken van hun eigen muziek. Je ontwikkelt lesmateriaal en zorgt voor een actueel lesaanbod.
  • Je bent sterk in het organiseren van muzikale optredens. Jij bent de spil die de leerlingen begeleidt en motiveert om hun grenzen te verleggen. Daarbij heb je ook een duidelijke visie en ga je voor kwaliteit.

Jij bent...
Jij bent meer dan alleen een docent; jij bent een inspirator en een voorbeeld voor de leerlingen. Je neemt de leerlingen mee door verschillende muziekstijlen en -culturen, van klassiek tot modern. Je inspireert niet alleen met je eigen talent, maar je moedigt leerlingen ook aan om hun eigen muzikale grenzen te verkennen en te verleggen. Jouw enthousiasme en betrokkenheid creëren een veilige omgeving waarin elke leerling zich gezien en gehoord voelt.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar en Didam. Je komt te werken op twee leuke locaties in Zevenaar:

  • Locatie Zonegge is een kleine locatie waardoor de leerlingen en docenten elkaar goed kennen. De sectie heeft gezellige collega’s die je graag helpen. Binnen de school heerst openheid, reflectiviteit en humor. Leerlingen kunnen met elk vakkenpakket het vak muziek in de vrije ruimte kiezen. De muziekleerlingen treden op tijdens muziekavonden, zoals The Finals en Open Podium.
  • Locatie Heerenmäten is havo/vwo-locatie. Alle leerlingen in de onderbouw volgen muziek en in de bovenbouw kiezen ze het als examenvak. Daarnaast is de locatie een Geo Future School in oprichting. Aan de hand van toekomstgerichte vragen gaan de leerlingen vakoverstijgend met modules aan het werk. Een belangrijk onderdeel van het concept is de vaardighedenlijn.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok. Bezoek zeker onze site voor meer informatie: https://www.liemerscollege.nl/.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 1 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een bevoegdheid muziek met je mee.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen, neem dan contact op met Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl, 06 47 488 776.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 12 mei 2024
Contactpersoon
Babette van Weelden
De recruiter van deze functie is
Bo Eilers
School
Liemers College
Functie
Muziek
Soort onderwijs
HAVO, VWO, MAVO
Opleidingsniveau
1e graads
Salaris en Schaal
€ 3.301 - € 5.030 (LB)
FTE
1,0 FTE, 0,8 FTE, 0,9 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 PJ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 PJ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!