Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Tips en tops voor onze sollicitanten!

Je hebt je best gedaan om een gemotiveerde brief te schrijven, en beschikt over de gevraagde eisen en competenties. En toch wordt je afgewezen, misschien niet eens voor de eerste keer. Wil je graag feedback op je motivatiebrief en CV? Dat kan op 2 manieren. Je kunt per mail feedback vragen naar aanleiding van de mail die je hebt ontvangen over je afwijzing. Ook kun je gebruik maken van het ‘feedbackkwartier’. Deze wordt eens per 4 weken georganiseerd op vrijdagochtend. Aanmelden kan via Calendly. Onze collega van HR zal je voorzien van tips en tops.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Werving 'Strategisch leider/ Schoolleider gezocht' gaat van start

Binnen Quadraam maken we graag ruim baan voor talent! Komend jaar start er weer een nieuwe talentengroep voor toekomstige strategische en/of schoolleiders. Benieuwd? Lees dan verder.

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures