Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Tips en tops voor onze sollicitanten!

Je hebt je best gedaan om een gemotiveerde brief te schrijven, en beschikt over de gevraagde eisen en competenties. En toch wordt je afgewezen, misschien niet eens voor de eerste keer. Wil je graag feedback op je motivatiebrief en CV? Dat kan op 2 manieren. Je kunt per mail feedback vragen naar aanleiding van de mail die je hebt ontvangen over je afwijzing. Ook kun je gebruik maken van het ‘feedbackkwartier’. Deze wordt eens per 4 weken georganiseerd op vrijdagochtend. Aanmelden kan via Calendly. Onze collega van HR zal je voorzien van tips en tops.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Week van het werkgeluk!

Welke ingrediënten zijn bepalend voor het werkplezier in het onderwijs? Hoe zorg je dat je het ook op langere termijn leuk houdt voor jezelf? En ook: welke impact heeft corona? In deze Week van het Werkgeluk spraken we met verschillende collega’s op drie verschillende Quadraam-scholen: Edit Djini van Montessori College Arnhem, Paula Golding van het Liemers College en Wiltjo Koster van Lyceum Elst. Lees hier het interview met Edith Djini.

Meer lezen

Onze sollicitatieprocedure

Zo af en toe ontvangen ook wij feedback op onze sollicitatieprocedure. Wat gaat goed en wat kan beter? Als we dan onderstaande mail ontvangen worden wij toch wel heel blij!

Meer lezen

Nieuwe vacatures schooljaar 2020- 2021

Onze 14 scholen werken op dit moment nog hard aan hun formaties voor komend schooljaar. Een aantal vacatures staan al online maar nog zeker niet allemaal. De komende weken volgen de meeste vacatures voor het nieuwe schooljaar. Als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Maak een JobAlert aan en houd onze social media goed in de gaten.

Meer lezen

CV + LinkedIn check!

Ga je solliciteren bij een van onze scholen en wil je handige tips? Wil je ervoor zorgen dat jouw CV + LinkedIn profiel  positief opvalt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om feedback te krijgen voorafgaand aan jouw sollicitatie!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test