Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Werving 'Strategisch leider/ Schoolleider gezocht' gaat van start

Binnen Quadraam maken we graag ruim baan voor talent!

Ben jij werkzaam binnen Quadraam en wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je verdiepen in strategisch leiderschap? Of ambieer jij een eindverantwoordelijk rol binnen het onderwijs en wil jij ontdekken of het ook echt iets voor jou is? Wil jij meelopen en leren van leiders binnen Quadraam? Dan is dit traject iets voor jou.

Open deze link en lees meer over het programma, wat je mag verwachten en wanneer jij je kunt aanmelden.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Vacatures Het Westeraam

Wil je beeld krijgen van Het Westeraam? De toekomstige collega's en leerlingen zien en een indruk krijgen van het gebouw? Bekijk dan het filmpje van Het Westeraam en de vacatures op onze website!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures