Vacature niet meer actief

Docent Biologie 1e graad (0,65 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per direct op zoek naar een eerstegraads docent Biologie voor 19 lessen (0,65 fte) in de onder- en bovenbouw van havo en vwo. Je levert vanuit je vakexpertise een bijdrage aan het onderwijskundig klimaat binnen de opleiding. Je draagt zorg voor de afstemming van onderwijsactiviteiten met anderen en bewaakt de kwaliteit van het onderwijs op jouw vakgebied. Je zorgt voor een goede aansluiting van het vakgebied tussen onder- en bovenbouw.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van of studerende voor een 1e graads bevoegdheid Biologie.
  • heb je affiniteit en ervaring met leerlingen in de onderbouw.
  • ga je resultaatgericht en planmatig te werk.
  • sta je open voor vernieuwingen en ben je ambitieus.

WIJ BIEDEN
Het Candea College is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een tijdelijk dienstverband, wegens ziektevervanging, voor 0,65 fte. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over de school vind je op www.candea.nl.

Meer informatie over Quadraam vind je op www.quadraam.nl.

De contactpersoon voor deze vacature is Wieteke Meessen, opleidingsdirecteur, te bereiken via emailadres w.meessen@candea.nl of telefoonnummer 0316-367800.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 23 januari 2019.

De gesprekken vinden plaats op maandag 28 januari a.s.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'