Vacature niet meer actief

Assistent Controller (32 tot 36 uur)

De vacature

DE UITDAGING
Wij hebben een nieuw avontuur in portefeuille, een avontuur vol vrijheid, geen vaste eindbestemming en afwijkende routes. Perfect voor een nieuwsgierige, slimme en daadkrachtige finance professional!

Het betreft een brugfunctie tussen de financiële administratie en business control. Je signaleert, onderzoekt en verbetert processen en het gebruik van systemen. Je hebt een controlerende rol richting de sub administraties en een initiërende rol richting business control. Geen enkel detail ontgaat jou, een knelpunt zie jij al van ver aankomen en jij weet hier de juiste priorisering en actie aan te koppelen.

MEER INFORMATIE
Meer informatie vind je op de site van Talent in Control: https://talentincontrol.nl/vacatures/assistent-controller/

De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control. Contactpersoon is Maudy Hellendoorn, 06-45302018. Interesse? Neem gerust contact op of mail je cv naar: maudy.hellendoorn@talentincontrol.com.

LET OP (!): Sollicitaties in Meesterbaan worden niet in behandeling genomen!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!