|

Vacature niet meer actief

Interne mobiliteit (INTERN)

Welkom collega of stagiair!

Interne mobiliteit vinden we belangrijk en stimuleren we dan ook graag. Ben je toe aan een nieuwe stap binnen Quadraam, of loop je stage en wil je graag een baan? Blijf bevlogen en onderneem actie!

Er zijn regelmatig nieuwe vacatures (tijdelijk of regulier) op diverse scholen van Quadraam. Van Nederlands tot biologie, technisch onderwijsassistent en nog veel meer.
Wil jij actief door ons geinformeerd worden als er een vacature komt waar jij mogelijk interesse in hebt? Dan kun je hier jouw CV en motivatie indienen. We zullen jouw CV bewaren in onze portefeuille. Wanneer we een mogelijke interessante vacature hebben, zullen we je hiervoor benaderen.

We adviseren je wel om een Job Alert aan te maken en om pro-actief te reageren op nieuwe vacatures. Zo weet je zeker weet dat je niets mist.

Carrière Centrum van Quadraam
Sta je bij ons ingeschreven, dan kun je altijd inloggen op het carrière centrum en jouw persoonlijke gegevens bijwerken. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven en bij welke scholen je wilt werken.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten?
Neem een kijkje op www.werkenbijquadraam.nl of stuur ons een bericht: vacature@quadraam.nl.

Wij helpen je graag verder!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 6922
Duiven Netherlands 3

Saturnus 6922 Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!