|

Interne mobiliteit (INTERN)

Welkom collega of stagiair!

Interne mobiliteit vinden we belangrijk en stimuleren we dan ook graag. Ben je toe aan een nieuwe stap binnen Quadraam, of loop je stage en wil je graag een baan? Blijf bevlogen en onderneem actie!

Er zijn regelmatig nieuwe vacatures (tijdelijk of regulier) op diverse scholen van Quadraam. Van Nederlands tot biologie, technisch onderwijsassistent en nog veel meer.
Wil jij actief door ons geinformeerd worden als er een vacature komt waar jij mogelijk interesse in hebt? Dan kun je hier jouw CV en motivatie indienen. We zullen jouw CV bewaren in onze portefeuille. Wanneer we een mogelijke interessante vacature hebben, zullen we je hiervoor benaderen.


We adviseren je wel om een Job Alert aan te maken en om pro-actief te reageren op nieuwe vacatures. Zo weet je zeker weet dat je niets mist.

Carrière Centrum van Quadraam
Sta je bij ons ingeschreven, dan kun je altijd inloggen op het carrière centrum en jouw persoonlijke gegevens bijwerken. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven en bij welke scholen je wilt werken.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten?
Neem een kijkje op www.werkenbijquadraam.nl of stuur ons een bericht: vacature@quadraam.nl.

Wij helpen je graag verder!
Solliciteer nu!
Deadline
vrijdag 31 december 2021
Contactpersoon
Quadraam Vacature
School
Quadraam
Functie
Interne vacature
Opleidingsniveau
MBO, HBO, WO

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Stichting Quadraam Saturnus, 6922, Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 6922
Duiven Netherlands 3

Saturnus 6922 Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'