Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde (of in opleiding)

De vacature

’t VENSTER ZOEKT EEN
DOCENT WISKUNDE(OF IN OPLEIDING)�0,4 fte

BEN JIJ
Onze nieuwe docent Wiskunde met een 2e graads bevoegdheid of hiervoor in opleiding? Wij zijn op zoek naar een docent Wiskunde voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in het 1e en 2e leerjaar van het VMBO bb/kb� binnen het profiel Sport.

WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze Wiskunde les geven! Het is jouw 2e natuur om te bekijken wat leerlingen nodig hebben en past waar nodig je werkvormen daar op aan. Vol enthousiasme werk je samen met de leerlingen en jouw collega’s. Begeleiding en coaching vinden wij belangrijk. Je krijgt een maatje toegewezen en wordt begeleid door een docentbegeleider. Ook denk je graag mee over wat ’t Venster nodig heeft en geeft het je energie om een bijdrage te leveren aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
‘t Venster is onderdeel van Quadraam en een moderne en toegankelijke school in Arnhem Noord. Binnen ’t Venster werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Onze docenten werken graag op ’t Venster omdat zoals zij het zelf zeggen ‘goed voelt’ en ze de leerlingen goed kennen.

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 maart a.s. tot einde schooljaar voor 0,4 fte. De eindschaal (LB 12) is € 4.098,- en is uiteraard afhankelijk van opleiding en ervaring. Je ontvangt een eindejaarsuitkering (naar rato) en wij bieden jou een persoonlijk budget van 50 uur (o.b.v. fulltime op jaarbasis), wat je naar wens in kan zetten! Ook kun je volop gebruik maken van ons ontwikkelcentrum Quiriz (waaronder een groot netwerk van wiskundedocenten, maar ook opleidingen & masterclasses). Uiteraard ontvang je een goede reiskostenvergoeding en is de CAO VO van toepassing.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid Wiskunde of ben je hiervoor in opleiding.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE EEN KIJKJE IN DE KEUKEN NEMEN?
Meer informatie over ’t Venster en Quadraam staat op www.vmbo-venster.nl en www.quadraam.nl. De contactpersoon voor deze vacature is Jan Peter de Weijer, afdelingsleider, te bereiken via telefoonnummer 026-3209850.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 15 februari 2019. De gesprekken vinden plaats tussen 18 en 22 februari. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!