|

Business controller bij Quadraam (regulier)

Solliciteer nu!
Business Controller, Quadraam (via Talent in Control, W&S)

De uitdaging
Business controllers bij Quadraam hebben lef, doorzettingsvermogen en leggen verbinding. Jij loopt de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar beslissingen worden genomen. Je bent sensitief, herkent belangen en neemt waar mogelijk het voortouw in een dialoog. Naast werk vind je jouw privé leven zeker zo belangrijk, bij onze opdrachtgever heb je meer dan 10 weken vakantie per jaar.

Om het team control bij onze opdrachtgever verder te versterken zoeken wij een strategisch en financieel ijzersterk onderlegde controller. Een professional die overtuigend en energiek is en ook coordinerende taken naar zich toe trekt.

Als business controller ben je van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. In een gestroomlijnd proces komen de adviezen van controllers en die van schooldirectie bij het College van Bestuur. Nieuwsgierig? We leggen jou graag in een persoonlijk gesprek uit hoe dat werkt.

De organisatie
Quadraam is de opdrachtgever. Dit is een scholengemeenschap met meer dan 13.000 leerlingen en ruim 1.500 medewerkers, die het onderwijs organiseren op 14 scholen (20 locaties) in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Van praktijkschool tot gymnasium of internationale school, van montessori-onderwijs tot technasium en van sport- en cultuur- tot bêta-profiel.

De besturingsfilosofie is gericht op samenwerken, plezier, open en informele cultuur en ontwikkeling. Gezamenlijk geeft men betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld. En hoewel de scholen verschillend zijn, is transparantie en werken vanuit kansen aantoonbaar belangrijk voor de gehele groep.

Bij Quadraam zijn de diensten Bedrijfsvoering (o.a. control, backoffice, vastgoed, inkoop, IM), HRM, Communicatie en Onderwijs & Onderzoek centraal ingericht. Men werkt vanuit processen en rollen en geeft op deze moderne wijze invulling aan deze onderdelen. Je werkt samen met jouw collega business controllers (3x), assistent controllers en adviseurs op gebied van HR, informatiemanagement, vastgoed, communicatie en onderwijskwaliteit.

De functie
Business controllers kijken ver vooruit en werken direct samen met schooldirectie vanuit de volgende perspectieven: strategie, bedrijfsvoering en financiën.

Vraagstukken die jouw aandacht vragen zijn gevarieerd; van huisvesting tot subsidies en van innovatieve onderwijsvormen tot samenwerking met andere scholen of instanties. Je werkt samen met collega’s voor wie reflectie, feedback, groei en persoonlijk leiderschap belangrijke en actieve thema’s zijn.
Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou. De exacte functie en taken zijn mede afhankelijk van jouw interesse en talenten en dit bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Voor wie?
Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil. Mensen, processen en systemen veranderen constant in deze hectische tijden. Dat geeft jou juist extra motivatie om aandacht te krijgen voor ideeën en plannen.
 • Je bent energiek en kunt namens het team coördinerend optreden.
 • Je hebt een financiële achtergrond, jouw opleiding(en) zijn bij voorkeur op academisch bedrijfseconomisch niveau;
 • Je bent zelfbewust en je weet dat je met effectief samenwerken tot betere resultaten komt;
 • Je kunt presenteren, beïnvloeden en adviseren. Soms ook improviseren, want niet altijd is alle informatie beschikbaar.
 • Jij bent enigszins ongeduldig en je denkt in kansen;
 • Je bent in staat om tegenkracht te bieden richting schooldirectie.
 • Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs van de toekomst;
 • Branche ervaring is niet vereist, maar wel 100% motivatie;
Uitstekende Arbeidsvoorwaarden
Salariëring: € 3.700 - 5.699
Contractvorm: jaarcontract met uitzicht op vast
Inzet: 32 - 40 uur
Start: in overleg

En verder:
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Je kunt via de huisacademie Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen maar ook netwerken. https://quriuz.quadraam.nl/
Laten we kennismaken
Leuk dat de vacature van Business Controller jouw interesse heeft gewekt! Talent in Control verzorgt voor ons de werving & selectie. Wij verwijzen je dan ook graag naar hen toe en nemen jouw reactie verder niet in behandeling. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Talent in Control, Jan Smith (06-54301205 of mail naar jan.smith@talentincontrol.nl).
 
Solliciteer nu!
Deadline
maandag 15 maart 2021
Contactpersoon
Jan Smith
School
Quadraam
Functie
Controller
Soort onderwijs
Centraal Bureau Quadraam
Opleidingsniveau
HBO, WO
Salaris en Schaal
€ 2.851 - € 5.699 (Schaal 12)
FTE
0,9 FTE, 0,8 FTE, 1,0 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Centraal Bureau Quadraam (CBQ) Saturnus, 5, 6922 LX, Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'