|

Onderwijsassistent 0,7 FTE

Solliciteer nu!
Vacature onderwijsassistent op het Lorentz Lyceum Arnhem, 0,7 FTE 
Wil jij graag aan de slag als onderwijsassistent? Hou jij makkelijk het overzicht en ben je niet bang leerlingen aan te spreken? Lijkt het jou interessant om tijdelijk aan de slag te gaan bij het Lorentz Lyceum? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
In jouw baan als onderwijsassistent houd je toezicht in de klas. Je vangt klassen op waarvan de docent vanuit huis digitaal lesgeeft. Ook surveilleer je als leerlingen bezig zijn met inhaalwerk of tijdens huiswerk- of opvanguren. Je spreekt leerlingen aan op (on-) gewenst gedrag en verricht ondersteunde werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je in de verzuimadministratie.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur een MBO achtergrond. Je maakt nieuwe software snel eigen, bent digitaal vaardig, nauwkeurig en snel in het verwerken van informatie. Je bent in staat de docent te ondersteunen wanneer hij/zij via een online verbinding lesgeeft.

Daarnaast ben je pro-actief en zelfstandig. Om de taken goed uit te kunnen voeren ben je vriendelijk en communicatief sterk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Verder heb je aantoonbare affiniteit met onze (internationale) leerlingen. Kennis van Magister is een pré. Je werktijden kunnen in overleg worden ingevuld maar het betreft in ieder geval de donderdag.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel les geven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen, waarbij in de onderbouw wordt gewerkt volgens het uitgangspunt van International Middle Year Curriculum.
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een collega.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 17 mei 2021 (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar van ca. 0,7 FTE. 
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 3  (minimaal € 1.794,- bruto per maand tot maximaal € 2.416,- per maand op basis van een fulltime contract).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een MBO achtergrond en bij voorkeur ervaring als onderwijsassistent. Daarnaast heb je affiniteit met onze (internationale) leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 20 april 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Meer informatie over Quadraam en het Lorenz Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.lorentzlyceum.nl.  Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Maartje Buijs, conrector. Maartje is te bereiken via 026- 320 2850 of per mail via m.buijs@lorentzlyceum.nl.

P.s. alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling. Mochten wij verrast worden door het grote aantal reacties dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

 
Solliciteer nu!
Deadline
dinsdag 20 april 2021
Contactpersoon
Maartje Buijs
School
Lorentz Lyceum
Functie
Onderwijsassistent
Soort onderwijs
Gymnasium, HAVO, VWO
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 1.794 - € 2.416 (Schaal 3)
FTE
0,7 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Lorentz Lyceum Metamorfosenallee, 100, 6843 HX, Arnhem
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'