|

Strategisch HR Business partner/ organisatieadviseur 0,8-1 FTE (regulier)

Solliciteer nu!

Strategisch HR Business partner/ organisatieadviseur, 0,8- 1,0 FTE (regulier) 
Versterk jij ons team met jouw kennis van de buitenwereld? Ben jij strategische en bedrijfskundig sterk onderlegd?! Ben jij een sparringpartner voor onze directie en HR team? Wij zijn op zoek naar een collega die vanuit verbinding ons uitdaagt, vernieuwt en beschikt over een scherpe helicopterview. Nieuwsgierig? Lees snel verder. 
  

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?  
Wij zoeken een HR Business Partner met een flinke dosis lef, creativiteit, energie en verbindend vermogen om het beste uit onze organisatie te halen en zo bij te dragen aan onze verdere professionalisering. Als Business Partners (ook HR&O netwerkpartner genaamd) ondersteunen wij de 14 middelbare scholen van Quadraam en zijn wij sparringpartners voor directies en het College van Bestuur. Daarnaast heeft ieder van ons een eigen portefeuille met een specifiek HR-aandachtgebied. Jij bent onze drijvende kracht op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Dat betekent dat je vanuit HR veel met onze leiders aan de slag bent en verschillende bijeenkomsten organiseert en faciliteert rondom het thema leiderschap. Je werkt nauw samen met onder andere het College van Bestuur, directeuren en adviseurs vanuit diverse disciplines. Ook zorg je dat de juiste onderwerpen op tafel komen en met elkaar besproken worden.   

Om ons team en onze organisatie verder te versterken zoeken we een bedrijfskundig sterk onderlegde collega. Een sparringpartner en strateeg die zich bezig houdt met organisatieontwikkeling in de scholen en ontwikkeling op het gebied van leiderschap. Je hebt ervaring met cultuurveranderingen, het begeleiden van groepen en directies en vertaalt theorie naar de praktijk. Je hebt visie en weet te inspireren en draagvlak te creëren. Je luistert en hoort de vraag achter de vraag. Waar nodig weet je te overtuigen en gebruikt daarvoor de juiste argumenten. Jij kan als geen ander jouw stijl van communiceren en overtuigen aanpassen aan je gesprekspartner. Met vraagstukken op het gebied van leiderschap, organisatie-inrichting en verandermanagement ben jij onze onmisbare schakel! 

Aan de andere kant ben je ook praktische bezig en zichtbaar aanwezig op een aantal scholen waar je onze leidinggevenden ondersteunt. Je voert inhoudelijke gesprekken en deinst er niet voor terug om vanuit jouw expertise een ‘stevig’ advies te geven: een advies waar jij voor staat en waarvan jij weet dat het verschil gemaakt kan worden. 

Je krijgt energie van woorden als: inspireren, sparren, ambitie, doelen stellen en resultaten behalen. Daarnaast heb je humor en ga je de confrontatie niet uit de weg.  
   
WAAROM WERKEN WIJ BIJ QUADRAAM?  
Wat ons team kenmerkt? Wij zijn zeer betrokken, bevlogen en ambitieus! Wij stellen hoge eisen aan ons werk, maar ook aan elkaar. Discussies gaan we niet uit de weg. Dat houdt ons scherp. Je krijgt volop ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.   

‘Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!’ Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner 
 ‘Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om te ondernemen’. Marieke de Wildt, adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment  
 
OVER ONS  
Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij leren van en met elkaar en samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT-leden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!  
  
WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Wij bieden jou per 1 september 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.  

  • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8-1,0 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.  

  • Het salaris bedraagt minimaal € 2.851,- en maximaal € 5.699 ,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.  

  • Vaak vrij tijdens de schoolvakanties.  

  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.  

  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.  

  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.  

  • Een laptop en telefoon.  

  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.  

  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.  

  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder. 

LATEN WE KENNISMAKEN!  
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Doe dit voor 12 mei a.s.  Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek en zullen wij je vragen om een kleine video-opdracht op te nemen, zodat we nog beter ‘beeld’ van jou krijgen. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 18 mei 2021, het tweede gesprek zal plaatsvinden op 25 mei 2021. 

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur HRM, Hans de Reus. Hans is te bereiken via 06- 43872978 of per mail: h.dereus@quadraam.nl. Ook kun je contact opnemen met Esther Hendriks, HR&O Netwerkpartner. Esther is bereikbaar op 06-41 22 65 28 of per mail: e.hendriks@quadraam.nl.  
   
Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.  
  
MEER WETEN?  
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!  
  
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.  

Solliciteer nu!
Deadline
dinsdag 11 mei 2021
Contactpersoon
Hans Reus, de
School
Quadraam
Functie
Adviseur
Soort onderwijs
Centraal Bureau Quadraam
Opleidingsniveau
HBO, WO
Salaris en Schaal
€ 2.851 - € 5.699 (Schaal 12)
FTE
0,9 FTE, 0,8 FTE, 1,0 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Centraal Bureau Quadraam (CBQ) Saturnus, 5, 6922 LX, Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'