|

Orthopedagoog 0,5 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Solliciteer nu!
Orthopedagoog 0,5 FTE (regulier)
We zoeken voor de leukste vmbo school van Elst een nieuwsgierige en toegankelijke orthopedagoog met lef en visie. Wil jij werken op een school, die volop groeit en waar medewerkers écht trots zijn?​ Dan ben je bij ons op je plaats. Meer weten? Lees snel verder.

Onze school groeit volop. Daarom zoeken wij een nieuwe collega Orthopedagoog die ons team wil komen versterken en graag onderdeel uitmaakt van ons multidisciplinaire team.

Wat ga je doen en wie ben jij?
Je bent vanuit ons Leerlab het aanspreekpunt voor leerlingen die om wat voor reden ook extra ondersteuning nodig hebben. Je neemt zelfstandig testen en onderzoeken af en adviseert leerlingen, ouders en collega’s. Je bent onder andere bezig met orthodidactiek. Ook verzorg je trainingen aan onze leerlingen zoals examenvrees- en faalangsttrainingen en vergroot je de kennis van collega’s met workshops op het gebied van executieve functies en gedragsproblematieken. Daarnaast werk je nauw samen met externe partijen zoals gemeente en jeugdzorg.
Uiteraard werk je niet alleen maar samen met de collega’s vanuit het team. Je bent onderdeel van ons multidisciplinaire team, waar onder andere ondersteuningscoordinatoren, remedial teachers en orthopedagogen onderdeel van zijn. We doen het echt samen! Je wordt onderdeel van onze lerende organisatie, bent nieuwsgierig en stelt veel vragen. We zijn volop in beweging en je kunt volop meedenken en ondernemen. Je bent kritisch en voorziet ons van feedback, maar altijd vanuit verbinding.  Je bent aantoonbaar ondernemend, toegankelijk en een samenwerker pur sang Je voegt iets toe! Je bent zichtbaar, open en toegankelijk. Je legt makkelijk contact en bent zeer benaderbaar voor leerlingen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en je kunt je vinden in de nieuwe koers van onze school.

Waarom werk ik op Het Westeraam?
 • Ik werk op Het Westeraam omdat ik deel wil nemen aan de sociale ontwikkeling van onze leerlingen. Sinan Bagci, docent Economie
 • Het Westeraam is een ondernemende en dynamische school met een hechte club collega’s. Dat zorgt ervoor dat je zichtbaar bent en deelneemt. Ik ervaar dat mijn bijdrage ertoe doet. Koen Loose, docent Beeldende Vorming
 • Ik voel veel ruimte en waardering voor eigen inbreng en ik houd van samenwerken! Lisanne Domensino, docent Wiskunde
OVER ONS
Het Westeraam is een ondernemende en sterk groeiende school in Elst (Gelderland). Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Wij kénnen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij zijn of willen zijn. We leren ze stapje voor stapje verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces en bereiden hen voor op de toekomst. Dit doen we door buitenschools leren, maatwerk in onderwijs, volop gebruik te maken van moderne leermiddelen (ICT) en persoonlijke ontwikkeling.​ We staan open voor ontwikkeling en vernieuwing, hoe uitdagend ook. 

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij werken nauw samen met Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Beide scholen staan op hetzelfde terrein. Wij zijn een VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Met ongeveer 510 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Wie meedoet heeft invloed. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Samen ontwikkelen, vertrouwen en verbinding!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 1 augustus 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,5 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan jouw contract daarna omgezet worden naar vast.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.592,- euro en maximaal 4.301,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere orthopedagogen. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent dol op vmbo leerlingen en houdt van hun directheid. Meeveren en flexibel zijn is jouw tweede natuur. Je hebt gevoel voor humor en kunt goed relativeren. Je weet dat humor is veel lastige situaties de oplossing kan zijn. Dit pas je dan ook toe.

Uiteraard heb jij de (WO) studie Orthopedagogiek succesvol afgerond. Heb je ervaring in het onderwijs, dan is dat zeker een pre!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 13 mei 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 17-21 mei 2021.

Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.westeraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Dianne Sterk, ondersteuningscoördinator of Irma de Graaf, orthopedagoog . Beide zijn te bereiken per mail d.sterk@hetwesteraam.nl of i.degraaf@hetwesteraam.nl of per telefoon 0481- 362930. (van 24 april tot en met 9 mei is het meivakantie. De mail wordt na de meivakantie beantwoord).

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 
Solliciteer nu!
Deadline
woensdag 12 mei 2021
Contactpersoon
Dianne Sterk
School
Het Westeraam
Functie
Orthopedagoog
Soort onderwijs
VMBO BB/BK en GL
Opleidingsniveau
WO
Salaris en Schaal
€ 2.592 - € 4.301 (Schaal 10)
FTE
0,5 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Het Westeraam Auditorium, 6, 6661 TZ, Elst
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'