Vacature niet meer actief

Docent beeldende vorming

De vacature

’t VENSTER ZOEKT EEN
Docent beeldende vorming��1,0 fte


DE UITDAGING
Wij zijn met spoed op zoek naar een docent beeldende vorming wegens vervanging van een zieke collega. Je verzorgt lessen aan de VMBO klassen binnen het domein Kunst en Cultuur.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een 1e �of 2e graad bevoegdheid;
  • weet je leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen;
  • kijk je naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speel je daarop in met werkvormen;
  • weet jij je enthousiasme (en energie) over te brengen op leerlingen en collega’s;
  • heb je visie op jouw vak, denk je mee met de organisatie en lever je op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs;

WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een dienstverband wegens vervanging van 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl. �Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl. De contactpersoon voor deze vacature is Jan Peter de Weijer, afdelingsleider, te bereiken op nummer 026-3209850.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 24 februari 2019. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

De gesprekken zullen plaatsvinden tussen 25 februari en 1 maart 2019.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'