Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent

De vacature

HET LIEMERS COLLEGE� ZOEKT EEN
Onderwijsassistent����������� ����� ��� 0,54 fte

DE UITDAGING
Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent voor de locatie Landeweer. Je werkt nauw samen met de docenten en assisteert op de leerpleinen de leerlingen van het vmbo-bb/kb.

In overleg en afstemming met de docenten instrueer en begeleid je individuele en groepen leerlingen. Je surveilleert tijdens pauzes en bij toetsen. Je doet administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van leerling gegevens in de daarvoor bestemde systemen. Je motiveert en inspireert leerlingen in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen. Je zorgt ervoor dat binnen de les de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt.


WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben jij een enthousiaste onderwijsassistent die open, gedreven en communicatief vaardig is;
  • heb je affiniteit met de doelgroep en kun je snel de verbinding met leerlingen aangaan;
  • denk en doe je actief mee binnen de school;
  • werk je samen, luister je actief en heb je een goede reflectie op eigen handelen;
  • ben je proactief, oplossingsgericht en kun je onder druk werken;
  • heb je een mbo-opleiding tot onderwijsassistent afgerond.

WIJ BIEDEN
Het Liemers College is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 mei tot 1 juli 2019 wegens zwangerschapsvervanging met mogelijkheden voor een verlenging tot 1 januari 2020. Deze functie is ingeschaald conform schaal 6. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over het Liemers College vind je op www.liemerscollege.nl.
Meer informatie over Quadraam vind je op www.quadraam.nl.
De contactpersoon voor deze vacature is Hanneke Benjamins, onderwijsdirecteur, te bereiken via telefoonnummer 0316-583800.

LATEN WE KENNIS MAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 15 maart 2019.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
De vacature gaat gelijk in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!