|

Docent Natuur- en Scheikunde, 1e of 2e graad, 0,5 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Solliciteer nu!
Docent Natuur- en Scheikunde, 1e of 2e graad, 0,5 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Natuur- en Scheikunde? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan gepersonaliseerd leren? Lees dan verder.
 
WAT GA JE DOEN?
Lessen Natuur- en Scheikunde geven. Op onze locatie Didam en Heerenmäten, is er de mogelijkheid les te geven aan zowel mavo, havo als vwo. Graag kijken wij samen met jou waar jij het best tot je recht komt. Wil je het liefst in de bovenbouw werken? Of ook graag een paar klassen in de onderbouw? Het kan allemaal! Een leuke en afwisselende baan dus die precies aansluit bij jouw voorkeuren.

Lesgeven doe jij op een enthousiaste en bruisende manier. Je weet onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden en koppelt de theorie aan de praktijk. Je past je werkvormen aan hetgeen onze leerlingen nodig hebben aan en je geeft hen volop ruimte om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, inspireren & motiveren.
 
Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’
 
OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract voor 0,5 FTE voor de duur van een jaar. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed? Dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Op basis van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal LB of LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 5.012,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder. 
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid voor Natuurkunde of Scheikunde.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 22 juni 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal!
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo snel mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider, Danny Froeling, Danny is te bereiken per mail d.froeling@liemerscollege.nl of via telefoonnummer 06-30145221

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 
Solliciteer nu!
Deadline
maandag 21 juni 2021
Contactpersoon
Danny Froeling
School
Liemers College Didam, Liemers College Heerenmaten
Functie
NaSk
Opleidingsniveau
1e of 2e graads
Salaris en Schaal
€ 2.840 - € 5.012 (LC), € 2.822 - € 4.301 (LB)
FTE
0,5 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Liemers College Dijksestraat, 12, 6942 GC, Didam
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Liemers College

Dijksestraat 12
6942 GC Didam Netherlands 4

Dijksestraat 12 6942 GC Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'