Vacature niet meer actief

Docent rekenen

De vacature

MAARTEN VAN ROSSEM ZOEKT EEN
Docent rekenen������������� ��������������������������������������������� ���� ���� 0,7 fte


DE�UITDAGING
Vind jij het vmbo onderwijs net zo geweldig en belangrijk als wij dat vinden? Spreekt onze manier van werken je aan? Wij zoeken per direct, ten behoeve van vervanging een docent rekenen.

Wat ga je doen?
  • Je verzorgt lessen rekenen in zowel onze onder als bovenbouw. En voor onze reguliere en vmbo+ groepen. Onze vmbo+ groepen hebben een licht ondersteuningsarrangement vanuit het Samenwerkingsverband;
  • Je coacht en begeleidt een eigen groep leerlingen;
  • Je maakt deel uit van een van de onderwijsteams en de sectie rekenen. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het team en de sectie;
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling en verbetering van het onderwijs.

Wat breng je mee?
Je bent welkom voor een gesprek als je een 2e graads bevoegdheid hebt, in de afrondende fase van die studie zit of vanuit een andere tak van sport de overstap wilt maken naar het onderwijs. Verder vinden we het belangrijk dat:
  • je het klassenmanagement, consistente lesopbouw, feedback geven, differentiatie, pedagogisch handelen en interactief werken goed in de vingers hebt;
  • je zelf ook graag leert en jezelf verbetert;
  • je erop gericht bent het maximale uit je leerlingen te halen;
  • je focus kunt aanbrengen in je werk en resultaatgericht bent
  • je er energie van krijgt om samen met je collega’s te werken aan de verdere verbetering en ontwikkeling van onze school;

Wat bieden wij je?
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken we met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Als wij ons ontwikkelen, dan doen onze leerlingen dat ook.
Op onze school is het leuk leren. Omdat de praktijk er centraal staat, leerlingen steeds meer richting kunnen geven aan hun eigen leren, er veel verschillende culturen samen komen en we vertrouwen hebben in elkaar. De talenten en dromen van onze leerlingen zijn het uitgangspunt.
Wil jij jouw talenten inzetten op onze school?
We hebben een tijdelijk benoeming voor je in de aanbieding, wegens vervanging. De functie is gewaardeerd conform LB-schaal. De CAO-VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Maarten van Rossem is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverant-woordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing daarvan. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

LATEN WE KENNIS MAKEN!
We komen graag met je in contact. Heb je vragen over de functie? Wil je een dag meelopen? Neem gerust contact op met Dianne Sterk of Bjorn Vos, beide afdelingsleiders en bereikbaar op (026) 320 28 64. Meer informatie vind je ook op www.maartenvanrossem.nl.

Je kunt tot 20 maart 2019 reageren. Dat kan alléen via Meesterbaan. De gesprekken vinden plaats in de week van 26 maart 2019.

De vacature is ook intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'