Vacature niet meer actief

(SR) Corporate Recruiter

De vacature

(SR) CORPORATE RECRUITER BIJ QUADRAAM 32-40 uur

Ben jij onze pro-actieve en creatieve recruiter? Zorg jij er als ambassadeur voor dat onze 14 middelbare scholen de beste collega’s in huis krijgen? Ben jij een echte hunter, maar ook een netwerker die overal kansen ziet en graag verbindt? Krijg jij energie van het vinden en plaatsen van de beste talenten en het op de kaart zetten van onze mooie scholen? Ja? Ga dan aan de slag bij Quadraam!

Welkom bij Quadraam!
Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten en medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

Wat ga jij doen?
In deze nieuwe rol van recruiter zorg jij ervoor dat de vacatures bij Quadraam (en haar scholen) vervuld worden! Op een creatieve en verfrissende wijze positioneer jij de 14 scholen van Quadraam als interessante werkgever in de markt. Als geen ander ken jij de ins en outs van de wervingskanalen (online en offline) en zoek je naar nieuwe mogelijkheden om actief de beste kandidaten aan te trekken. Daarnaast ben jij in staat creatieve acties te bedenken en ben jij continue bewust bezig met het versterken van ons employer brand.

Wat doe jij verder?
 • Je bent verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces. Van het moment dat er een piek/ziek aanvraag binnenkomt of een reguliere vacature, tot het moment van aanname en onboarding of afwijzen.
 • Jij werft actief kandidaten. Je selecteert de best passende profielen en onderhoudt een sterk netwerk van professionals. Boolean search kent geen geheimen voor jou!
 • Je bent zichtbaar op social media en onderhoudt daar contacten met potentiele kandidaten.
 • Je organiseert speeddates en netwerkbijeenkomsten en bouwt een pool met kandidaten voor vervangingsaanvragen, maar ook voor vaste invullingen.
 • Daarnaast bouw je een netwerk op binnen Hogescholen, Universiteiten en het bedrijfsleven.
 • Samen met onze afdeling communicatie onderhoudt jij de werken bij website.
 • Je adviseert gevraagd maar ook zeker ongevraagd de scholen, HR en directie ten aanzien van recruitment en employer branding.
Wat bieden wij jou?
Bij deze relatief nieuwe rol binnen Quadraam hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast op basis van 32 tot 40 uur per week.
 • Heel veel vakantiedagen (verlof tijdens de schoolvakanties)!
 • Een jaarsalaris tussen de € 50.000 - 55.000,- (uiteraard afhankelijk van kennis & ervaring).
 • Eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Reiskostenvergoeding, ook voor de zakelijke kilometers.
 • Een zeer goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.�
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie�Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.
 • Alle ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Maar, we verwachten ook een flexibele instelling van jou. Dit betekent dat je het geen probleem vindt om wel eens ’s avonds geappt te worden door kandidaten en een intakegesprek te voeren of om bijvoorbeeld in het weekend op een open dag mee te draaien.
Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en aantoonbare ervaring als (corporate) recruiter. We vragen een stevige en ondernemende persoonlijkheid, want je komt niet in een gespreid bedje terecht. Het positieve hieraan is dat je zelf je functie vorm kunt geven en dat je anderen kunt enthousiasmeren om mee te gaan in de nieuwe ontwikkelingen. Je werkt graag autonoom en je bent zelfstandig. Je bent resultaatgericht en communicatief sterk. Ook kun je goed beïnvloeden en ben je een sterke gesprekspartner voor zowel directie, management als de kandidaten.�

Spreekt jou dit aan?
Mooi! Dan komen wij heel graag met je in contact. Wil je kennismaken met je potentiele collega’s, of een kijkje in de keuken nemen? Dat kan ook! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke de Wildt (recruiter a.i. bij Quadraam) op 06-456 41 694, marieke@happycapitalhrm.nl. Tot binnenkort!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!