|

Vacature niet meer actief

Management assistent 0,7 FTE (regulier)

Management assistent 0,7 FTE (regulier)
Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving? Ben je daarnaast ook een organisatietalent, kent office 365 geen geheimen voor jou en zorg je dat de schoolleiding en de administratie optimaal ondersteund worden? Dan zoekt het Stedelijk Gymnasium Arnhem jou!

WAT GA JE DOEN?
Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontzorging van de schoolleiding. Je beheert onder andere de agenda’s van de rector en de conrectoren en zorgt dat de juiste faciliteiten voor in- en externe bijeenkomsten worden geregeld. Je bent in staat om op basis van aangeleverde informatie een beleidsnotitie te schrijven. Je denkt actief mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Ook ben je als boeken- coördinator het aanspreekpunt voor het leermiddelenfonds en de school. Je zorgt in overleg met de docenten voor de juiste leermiddelen en je regelt de juiste boekenpakketten voor de leerlingen. Je krijgt veel ruimte en vertrouwen om de functie zelf in te kleuren en je te ontwikkelen.

Waarom werk ik op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
 • Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.
OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 november of zoveel eerder als mogelijk een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de Cao voor het Voortgezet Onderwijs (CAO VO).
 • Je gaat aan de slag voor 0,7 FTE en ontvangt een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatie behoort een vast contract tot de mogelijkheden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7 cao-vo. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.045,- en maximaal € 3.068,- maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook hebben wij Q-Highschool waar docenten mee kunnen werken aan innovatieve projecten.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
We verwachten dat je pro actief bent. Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld en je bent ICT vaardig. Je hebt een relevante MBO+ opleiding afgerond en je hebt enkele jaren ervaring als management assistent, bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs. Je kunt prima zelfstandig werken maar ook uitstekend functioneren in een team.


LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met zondag 10 oktober 2021.
Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op Fien Visser, hoofd OOP zij is bereikbaar per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek in de periode tussen 11 oktober en 15 oktober aanstaande.


Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!