|

Onderwijsassistent Agora 0,6 FTE (vervanging)

Onderwijsassistent Agora 0,6 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste onderwijsassistent? Maak jij makkelijk contact met leerlingen en kun jij structuur bieden? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij team Agora op het Liemers College locatie Heerenmäten? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Bij Agora halen kinderen een regulier diploma via een andere route. Wat Agora anders maakt, is dat een kind bij ons leert vanuit zijn/haar eigen interesses. Bij Agora werken we niet met vakken, maar met challenges. Hierbij bepaalt de leerling wat hij/zij wil leren en hoe hij/zij dat wil leren. Voor vakinhoudelijke kennis schakelen de leerlingen vak-experts in. Dit kunnen docenten zijn die op het Liemers College werken, maar óók experts van buitenaf. Leerlingen kunnen workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen en bij professionals op bezoek gaan. Alles volgens eigen planning en op eigen niveau.

In jouw baan als onderwijsassistent ondersteun jij de coaches en de leerlingen. Geen dag is hetzelfde! Je begeleid leerlingen bij het aanbrengen van structuur in de dagelijkse gang van zaken. Contact maken met de leerlingen, coachen en het enthousiasmeren van de leerlingen is hierbij belangrijk. Je spreekt leerlingen aan op (on-) gewenst gedrag en hebt een signalerende functie. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, inspireren, motiveren en belangrijk, humor.

Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract van 0,4-0,6 FTE. Tot het eind van het schooljaar
  • Je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.925,- en maximaal € 2.785,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO-VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een diploma Onderwijsassistent op zak of heb je een PABO diploma en ervaring als onderwijsassistent. Je hebt aantoonbare ervaring en hebt affiniteit met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd en wil je ons team graag ontmoeten? Dan ontvangen we graag uiterlijk 8 december jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jochem Fennis. Coach Agora. Jochem is te bereiken op 0316-583800. Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl.

Let op: alleen reacties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
Solliciteer nu!
Deadline
woensdag 8 december 2021
Contactpersoon
Jochem Fennis
School
Liemers College Heerenmaten
Functie
Onderwijsassistent
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 1.925 - € 2.785 (Schaal 6)
FTE
0,4 FTE, 0,6 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Liemers College Heerenmäten, 6, 6904 GZ, Zevenaar
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'