|

Vacature niet meer actief

Coördinerend conciërge 1,0 FTE (regulier)

Coördinerend conciërge 1,0 FTE (regulier)
Ben jij een pro-actieve coördinator en klantvriendelijk? Ben jij zelfstandig en steek je graag je handen uit de mouwen? Heb jij enige kennis van ICT en beschik je over technisch inzicht en kom je graag in contact met mensen? Ga dan aan de slag als coördinerend conciërge op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Jij bent verantwoordelijk voor ons gebouw en het beheer daarvan. Hieronder valt onder andere het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden op facilitair gebied, beheren van het budget voor klein onderhoud, zorgdragen voor het voorraadbeheer en het coördineren van de verhuur. Je overlegt regelmatig met de manager vastgoed van Quadraam. Daarnaast stuur je de conciërges aan en onderhoud je het contact met externe partijen en schoonmakers. Ook zorg je samen met je collega’s ervoor dat de school netjes en op orde is.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 februari 2022 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband voor een jaar. Bevalt het van beide kanten goed en is er voldoende formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.889,- en maximaal € 2.699,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de meeste schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Jij hebt een positieve instelling en denkt in uitdagingen en creatieve oplossingen. Je hebt een ondernemende persoonlijkheid. Je bent zowel mondeling als in schrift communicatief vaardig en kan goed samen werken met de verschillende afdelingen. Je bent georganiseerd, werkt planmatig en weet het overzicht te houden. Je bent behulpzaam en een goede onderhandelaar. Op deze manier draag jij zorg voor een veilige en positief leef- en leerklimaat in onze school. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.

Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met leerlingen op een school en relevante scholing gevolgd, zoals de trainingen pedagogische conciërge 1, 2, en 3. bent getraind in EHBO en kunt goed overweg met computers en MS Office 365. Je bent woonachtig in Arnhem of directe omgeving en je bent bereid om indien nodig in de vakantie en of in de avonduren te werken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 14 januari a.s. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Fien Visser hoofd OOP, Fien is per mail te bereiken, f.visser@gymnasiumarnhem.nl Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken vinden plaats in de week van 17 januari.

Let op: alleen reacties via werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!