Vacature niet meer actief

Docent Natuurkunde 2e of 1e graad 0,6 - 0,8 FTE

De vacature

Docent Natuurkunde 2e of 1e graad 0,6 – 0,8 FTE (regulier)

Ben jij een creatieve docent natuurkunde? Leer jij leerlingen graag alles over natuurverschijnselen? Wil jij samen met onze enthousiaste en leuke TOA leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Ga dan aan de slag als docent Natuurkunde op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Natuurkunde les geven! Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier, waarbij jij de leerlingen volop ruimte biedt om te experimenteren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Omdat sommige van onze leerlingen topsport en dans beoefenen, biedt jij waar mogelijk maatwerk en pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je verzorgt in eerste instantie lessen aan de onderbouw en enkele uren bovenbouw.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?
 • ‘Ik werk binnen een fijne sectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’
OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit rondom sport, cultuur, topsport & dans. Onze school telt 1.200 leerlingen en is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.
Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
 • Wij bieden jou vanaf vanaf 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie naast park Angerenstein in Arnhem. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je kunt aan de slag voor minimaal 0,6 tot 0,8 FTE. Bij goed functioneren behoort na 6 maanden een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in
schaal LB – LD, metminimaal € 2.698,- bruto per maand (LB) en maximaal € 5.430,- bruto per maand (LD).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere Natuurkundedocenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen zowel het Beekdal Lyceum als binnen Quadraam.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben je in het bezit van een 2e graad bevoegdheid Natuurkunde en heb je de ambitie om je 1e graad te behalen, of je bent in het bezit van een 1e graad bevoegdheid.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Martin de Jager (026-3209820 of m.jager@beekdallyceum.nl) . Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!

Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 3 mei 2019.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Bernhardlaan 49

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!