|

Vacature niet meer actief

Organisator Oekraïne school Arnhem (0,2 tot 0,4 fte) (Tijdelijk)

Organisator Oekraïne school Arnhem (0,2 tot 0,4 fte) (Tijdelijk)

Daar staan ze dan, 150 kinderen gevlucht voor het geweld in Oekraïne en aangekomen in Arnhem, waar ze verblijven bij gastgezinnen of op cruiseschepen aan de Rijn. Kinderen/jongeren willen zich ontwikkelen en willen vooruit. Daarom is onderwijs van essentieel belang.
Quadraam en de Internationale schakelklassen (ISK) zetten alles op alles om deze leerlingen op zeer korte termijn een week vullend programma aan te bieden, dat bestaat uit met name talen, exacte vakken, sport en bewegen en wereldwijsheid.

De Q-highschool ontwikkelt voor alle leerlingen van alle Quadraamscholen innovatief onderwijs waarin leren in de echte wereld centraal staat. De Q-highschool zal vanuit deze visie en moderne kijk op onderwijs ook één dag per week het programma vormgeven en organiseren voor de leerlingen van de Oekraïneschool.

Hoe ziet dat eruit?
De leerlingen van de Oekraïneschool gaan op één vaste dag per week (waarschijnlijk op dinsdag) op avontuurlijke wijze de wereld ontdekken. Daarvoor organiseert Q-highschool diverse activiteiten, waarop zij zich kunnen inschrijven. Denk aan een programma bestaande uit: kunst, techniek, voorwerpen bouwen, theater, koken, bewegen, experimenteren en het leren kennen van Arnhem, Nederland en Europa.
Deze bijeenkomsten worden verzorgd door wegwijzers, coaches en docenten die al werkzaam zijn bij de Q-highschool, maar ook door scholieren, studenten, en experts uit Arnhem en omgeving die hieraan een bijdrage willen leveren.

De bijeenkomsten doorlopen ze soms samen met "maatjesleerlingen" van Quadraamscholen. Dit zijn leerlingen die het leuk vinden om in contact te komen met de leerlingen van de Oekraïneschool en hen waar mogelijk begeleiden in het ontdekken van de nieuwe omgeving, taal en cultuur.

Wat ga je doen als organisator?
We zoeken een energieke, flexibele en kordate organisator die deze activiteiten graag goed wil neerzetten. Je gaat dit programma op zeer korte termijn vormgeven samen met de inhoudelijke ontwerpers en de projectleider.
Je zoekt contact met experts, gastdocenten, studenten (van mbo’s of hbo’s) die willen helpen bij de uitvoering. Daarnaast ga je op zoek naar locaties en contactpersonen voor uitstapjes en excursies. Je koppelt deelnemende Quadraamleerlingen aan de activiteiten en/of aan leerlingen van de Oekraïneschool. Je regelt met scholen dat deze leerlingen daarvoor worden uitgeroosterd.

Je communiceert de planning met degene die de uitvoering doen en zorgt ervoor dat alle nodige materialen beschikbaar zijn. Op de vaste dag waarop het programma wordt uitgevoerd, ben je aanwezig op de locatie(s) om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Herken jij jezelf?
 • Je bent toegankelijk, gemakkelijk bereikbaar en communiceert desnoods met handen en voeten om dingen duidelijk te maken;
 • Je kickt erop om activiteiten op zeer korte termijn perfect te organiseren;
 • Je kunt er goed tegen dat dingen de ene dag anders gaan dan de andere dag;
 • Je ​benadert volwassenen en jongeren gemakkelijk via de telefoon of social media;
 • Je denkt graag mee met de allernieuwste ontwikkelingen;
 • Je hebt een hart voor mensen en kunt met een positieve insteek de leerlingen een fijne, leerzame tijd bezorgen;
 • Je verliest je niet in het leed dat deze leerlingen hebben meegemaakt.
Werkdagen:
Je werkt op een vaste dag in de week (bij voorkeur op dinsdag). Deze dag ben je ook aanwezig op de locatie en zorg je ervoor dat alles goed verloopt (van 10.00-15.00 uur). Daarvoor en daarna ben je beschikbaar voor voorbereidingen en evaluaties met de projectleider en de uitvoerders.

De overige uren in de week zijn flexibel in te zetten. Je zult merken dat de voorbereidingen van het programma en het bereiken van experts, leerlingen, studenten op verschillende tijden zullen plaatsvinden. Bepaalde gesprekken of activiteiten kunnen ook later op de dag of in de avond plaatsvinden. Deze werkzaamheden kun je vanuit huis doen.

Periode:
De werkzaamheden zijn gepland vanaf de week van 9 mei tot en met de week van 22 juli 2022. Er is vooruitzicht op verlenging van het dienstverband in het nieuwe schooljaar.

Ook verbreding naar het organiseren van andere activiteiten van de Q highschool behoort dan tot de mogelijkheden. Dit is echter wel afhankelijk van de lokale situatie waarbij het in lijnt ligt dat mogelijke uitbreiding in FTE tevens van toepassing kan gaan zijn.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 9 mei 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een tijdelijk dienstverband voor ca 0,2 | 0,4 FTE. Vanaf 09 mei t/m 22 juli. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.329,- en maximaal € 3.519,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 13 april a.s. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ilse Blokland - Q-highschool via het mailadres i.blokland@quadraam.nl.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort na 18 april plaatsvinden.

Let op: Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen!

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom zien wij heel graag je sollicitatie tegemoet.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!