Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde 1e en 2e graad

De vacatureDocent Wiskunde 1e en/of 2e graad 0,6 – 0,8 FTE (reguliere aanstelling)
Ben jij onze enthousiaste docent Wiskunde? Kun jij motiveren en complexe materie begrijpelijk maken? Ben jij ondernemend en vindt jij het een uitdaging mee te bouwen aan een school in groei en ontwikkeling? Ga dan aan de slag als docent Wiskunde op het Lyceum Elst, de school met als motto “De keuze is aan jou!”.

WAT GA JE DOEN?
Wiskunde les geven! Dit doe jij op een enthousiaste en eigentijdse manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.

Jij herkent je in de woorden: ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?
 • ‘‘Ik heb veel ruimte om de dingen op mijn eigen manier te doen’
 • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
 • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
 • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 900 leerlingen in Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Begeleiding vinden wij ook belangrijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving in Elst. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je kunt aan de slag voor 0,6 – 0,8 FTE. Bij goed functioneren behoort na 12 maanden een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw graad, kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Natuurkunde. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben je in het bezit van een 1e en/of 2e graads bevoegdheid wiskunde . Ook als je bijna je diploma hebt nodigen wij jou graag uit te solliciteren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Lyceum Elst lees je op www.quadraam.nl en www.lyceumelst.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen?
Neem dan contact op met onze conrector bovenbouw, Wout Claessens (0481-36 29 20 of per mail: w.claessens@lyceumelst.nl).
Solliciteren
Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 10 mei 2019.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'