|

Vacature niet meer actief

Docent Spaans, 1e graads 0,2 | 0,3 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)

Docent Spaans, 1e graads 0,2 | 0,3 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)
Ben jij een enthousiaste en bevlogen docent Spaans? En wil jij je carrière vormgeven op onze dynamische school te Zevenaar? Lees dan snel verder!

Namens het Liemers College zijn we op zoek naar een vlotte collega Spaans die onze school actief gaat meehelpen met het geven van kwalitatief en goed onderwijs.

WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze Spaans geven. Deze lessen ga je verzorgen op de Locatie Landeweer aan de onder- en bovenbouw vmbo basis en kader.

Daarbij is het jouw 2e natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega.

Je denkt graag mee over wat het Liemers College nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Ook lever jij graag een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs en geef jij invulling aan de profilering van onze school.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd.

De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt.

Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 01 augustus 2022 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract voor de duur van een jaar met een omvang van circa 0,2 tot 0,3 FTE (na wederzijdse tevredenheid en goed functioneren behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden)
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.366,- (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze uren wordt direct naar ratio aan je uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol te vervullen ben je (bijna) in bezit van een 1e graads bevoegdheid S-E (Spaans-Elementair). Ervaring met les geven aan de bovenbouw havo 5/ vwo5 en vwo 6 is een pré. Daarnaast is het in je functioneren belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 22 mei 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider Babette van Weelden (b.vanweelden@liemerscollege.nl) of op telefoonnummer 0316 583800.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!