Vacature niet meer actief

Docent Engels 1e graad 0,5 FTE

De vacature

Docent Engels 1e graad 0,5 FTE (reguliere aanstelling)
Breng jij Engelse taal en literatuur op een uitdagende manier over? Ben jij ondernemend en vindt jij het een uitdaging mee te bouwen aan een school in groei en ontwikkeling? Ga dan aan de slag als docent Engels op het Lyceum Elst, de school met als motto “De keuze is aan jou!”.

WAT GA JE DOEN?
Engels geven! Dit doe jij op een enthousiaste en eigentijdse manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Je biedt leerlingen keuzes en durft te experimenteren. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.

Jij herkent je in de woorden: ondernemend, gericht op samenwerken, zelfstandig, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?
 • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wilt krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
 • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
 • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 900 leerlingen in Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Begeleiding vinden wij ook belangrijk.


WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving in Elst. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je kunt aan de slag voor ca. 0,5 FTE. Bij goed functioneren behoort na 12 maanden een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.
 • Het is een LB vacature. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Natuurkunde. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben je in het bezit van een 1e 2e graads bevoegdheid Engels.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Lyceum Elst lees je op www.quadraam.nl en www.lyceumelst.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen?
Neem dan contact op met onze conrector bovenbouw, Wout Claessens (0481-36 29 20 of per mail: w.claessens@lyceumelst.nl).
Solliciteren
Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 10 mei 2019.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!