|

Pedagoog, 0,6 FTE (regulier)

Pedagoog, 0,6 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste pedagoog? Ben je gespecialiseerd in gedragsproblematiek en heb je affiniteit vmbo leerlingen? Ga dan aan de slag op het Candea College in Duiven! Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Je bent als pedagoog op de locatie Eltensestraat (BB-KB-MAVO) expert op het gebied van gedragsproblematiek van onze leerlingen en wat dat van de medewerkers vraagt. Je begeleidt leerlingen met complexe ondersteuningsvragen.

Affiniteit en expertise op het gebied van externaliserend gedrag is een pre. Je schrijft en monitort ontwikkelingsperspectiefplannen (OPP) en je bent bekend met de routes binnen de verschillende vormen van onderwijs. Je adviseert leerlingen, ouders en collega’s over passende interventies. Weerstand bij leerlingen, ouders of collega’s brengt jou niet van de wijs maar zie je als een uitdaging. Het motiveert je om actief en doelgericht een manier te vinden om samen verder te komen.

Naast individuele begeleiding verzorg je op onze school trainingen aan leerlingen zoals faalangstreductietrainingen en examenvreestrainingen. Daarnaast coach je onderwijzend personeel op het gebied van executieve functies en gedragsproblematieken.

Uiteraard werk je niet alleen, maar samen met de collega’s van het zorgteam. Het zorgteam bestaat uit een ondersteuningscoördinator en diverse pedagogische krachten, verdeeld over twee locaties. We doen het echt samen! Je wordt onderdeel van onze lerende organisatie, bent nieuwsgierig en stelt veel vragen. We zijn volop in beweging en zoeken iemand die actief meedenkt en onderneemt. Je bent kritisch en voorziet ons van feedback, maar altijd vanuit verbinding.

Je bent zichtbaar, open en toegankelijk. Je legt makkelijk contact en bent zeer benaderbaar voor leerlingen en collega’s. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, collegiaal, proactief, gericht op samenwerken en je kunt je vinden in de koers van onze school.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.
 • Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee gezegd.
 • De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo/mavo zijn gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op het Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk.

Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden? Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden per 01 Augustus 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Je ontvangt een contract voor 0,6 FTE voor de duur van een jaar. bij gebleken geschiktheid kan dit na een jaar omgezet worden naar een vast contract.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent een inschaling in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.630,- euro en maximaal 4.366,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 12 eurocent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze vacature succesvol te vervullen heb jij een HBO opleiding in de richting van pedagoog afgerond. Voldoe je niet geheel aan deze opleidingseis maar denk je wel geschikt te zijn voor deze baan, dan word je verzocht toch te reageren. Ervaring in het onderwijs is zeker een pre met bij voorkeur ervaring op een vmbo-school.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons uiterlijk 07 Juli 2022 met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via www.werkenbijquadraam.nl.
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken staan gepland op donderdagochtend 14 juli.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je meer weten over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze ondersteuningscoördinator Judith Bulthuis. Judith is te bereiken per mail op j.bulthuis@candea.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
Solliciteer nu!
Deadline
donderdag 7 juli 2022
Contactpersoon
Judith Bulthuis
Aangemaakt door
Loek
School
Candea College
Functie
Pedagoog
Soort onderwijs
VMBO BB/KB
Opleidingsniveau
HBO
Salaris en Schaal
€ 2.630 - € 4.366 (Schaal 10)
FTE
0,6 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Eltensestraat (ELT) Eltensestraat, 8, 6922 JB, Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Eltensestraat (ELT)

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!